Здравейте колеги, Живея в Бургас и карам Темпра 1.4 i.e. и трябва да сменя предните амортиьори. Сегашните са бразилски, газови, но ги движа без проблеми нагоре-надолу с ръка. Бихте ли ми препоръчали изделие, което да е достатъчно качествено, достатъчно евтино, достатъчно дълговечно и евентуално откъде мога да го купя. Мисля, че май е по-добре с маслени, понеже не обичам твърдата возия, а съм чувал, че газовите возят по-твърдо. Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори за Темпра!
Collapse
X
-
Колега, препоръчвам ти да се обадиш на hit-ko. Той е от Ямбол. Аз си взех от него амортисьори GOFAP (газови, нещо като твойте) и съм много доволен, а доколкото знам май вече спряха маслените от производство или ако ги има са заводски рециклирани. Не съм сигурен в това, но нещо такова ми казаха в един софийски магазин. Иначе за возията си прав- маслемите возят по-меко.P.S. Имай предвид, че hit-ko прави отстъпки за членове на форума, така че даже и с доставка по кориер пак излиза на сметка, но най-добре му се обади и се разберете. Може да провериш на WWW.axm-auto.com (това е неговия сайт) УСПЕХ!TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ
-
По подразбиране газовите амортисьори са за по-твърдо окачване, затова и големите двигатели - от 1.8 нагоре по каталозите им дават само газови амортисьори.Аз съм с бразилски Magnetti Marelli COFAP, от hit-ko, втора година ги карам без проблеми, доволен съм.btw: hit-ko има магазин и в Бургас. Виж в сайта му (по-горе).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар