Здравейте искам да ви питам имам дерт с оборотите на мойто типо. казаха ми че е от стъпковото, ама го изключих и пак така се менят когато си поискат.дали не е нещо от компютъра.казаха ми че мога да сменя моното с карбуратор знае ли някой от каква кола одисва карбуратора, на типо 1.4 89 г.предварително благодаря :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
промяна на оборотите на типо
Collapse
X
-
значи да си видиш тпс датчика. нов е кам 200 леа. ако ще сменяш с карб ти трябва и помпа, аз бях замислил едно такова нещо, но имам ел помпа и при мен е лесно. едва ли ще си намериш такава де. ако не намериш трбва да я връзваш, което си е пробелем ако няма фабрично направено всичко/мисля, че има, но все пак/Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
мерси много аз намерих обяснения какво е и каде се намира и какви са признаците да е чупено може и да е то.на мен не ми пречат оборотите ама ония ден от високите обороти и горещото време и перката м и са откачила и познай кво стана пръсна се разширителния съд и аиде 130лв за радиатор.ся пък трява да сменям втулка на задния носач че ената гума е като със спортно окачване някои знай ли колко струват там втулки лагери сичко комплектаFiat tipo 1.4 червения дракон
Живей на ръба иначе заемаш много място.
Коментар
-
Re: промяна на оборотите на типо
тюлена_кп6 написа:Здравейте искам да ви питам имам дерт с оборотите на мойто типо. казаха ми че е от стъпковото, ама го изключих и пак така се менят когато си поискат.дали не е нещо от компютъра.казаха ми че мога да сменя моното с карбуратор знае ли някой от каква кола одисва карбуратора, на типо 1.4 89 г.предварително благодаря :D
Коментар
-
Re: промяна на оборотите на типо
мерси много ше пробвам да видим ко ша стана този автоматичен смукач се казва стъпково моторче и доколкото знам това е слабост на моното аз сега си намерих втора ръка за 40лв. ама да видим ко ше стане.много ме съмнява че това моторче изгоря когато мих двигателя да се явявам пред КАТ. ИЗБЯГВАИТЕ ДА МИЕТЕ ДВИГАТЕЛЯFiat tipo 1.4 червения дракон
Живей на ръба иначе заемаш много място.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар