Абе хора ново 20.Вчера измих най-накрая колата и вечерта не ми бачка централното...... днес сутринта отивам при колата и цък цък алармата и всичко пак си бачка......излизаме тази вечер от работа, отиваме при колата и пак не бачка.....сега отворих релето да проверя за нагорели контакти или някаква видима причина - Всичко си е чисто, направо като ново........Дайте някаква идея, какво друго да проверя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с централното - Темпра
Collapse
X
-
Проблем с централното - Темпра
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Re: Проблем с централното - Темпра
phoenix написа:Абе хора ново 20.Вчера измих най-накрая колата и вечерта не ми бачка централното...... днес сутринта отивам при колата и цък цък алармата и всичко пак си бачка......излизаме тази вечер от работа, отиваме при колата и пак не бачка.....сега отворих релето да проверя за нагорели контакти или някаква видима причина - Всичко си е чисто, направо като ново........Дайте някаква идея, какво друго да проверяI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
е щом съм свалил релето....то е там при бушоните...първо бушона проверих, после релето......СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
само шофьорската.....като искарам релето и го вкарам пак няколко пъти и отключват всичките....ей сега пробвах пак всичко работи.....а как ли ще е утре?иначе алармата си бачка, само дето не заключва вратитеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Колега, извинявам се че ти спамя темета, но намери ли номерата на лагерите за задните носачи, които беше споменал че ги знаеш. Става въпрос за http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...винявай пак надявам се да ги напишеш, че бая съм се разкрачил.
Коментар
-
извинявам се, но наистина бях забравил, в момента качвам снимките и до 30-40 мин, ще са качени в темата за носачитеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
за окачването готово: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16500.за централното ???СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse