Аз пак с моите въпроси. Някой може ли да ми каже, дали пружини за Баркета ще станат на Купе... Намерих едни доста изгодни, и ако стават да ги цакам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за взаимозаменяемост на някои елементи на Фиат Купе
Collapse
X
-
Изнамерих си старата тема, за да не пълня форума с нови заглавия на същата тема. Въпросът ми този път е, ще станат ли пружини(само пружини) от Купе 16в турбо на моето 16в. Решил съм да го разбивам, и ще се наложи смяна с -30 мм на "Айбах". Обаче в каталога им за 16в турбо са отделно от 16в, 20в, 20в турбо. ВИН мога да дам само на мойта кола, ако помага. Благодаря!
Коментар
-
me to u и аз имам същият проблем с моето купе ама не съм сигурен дали е от това каре или от рейката че на място като въртиш леко волана се чува едно чукане и се осеща в кормилните щанги. Бях в сервиз и смених цялата предница носачи и биалетки,кормилните щанги са си ок,ама това почукване си остана при ниска скорост и на павета. Та се замислям дали и при мен не е това каре? Днес за малко да сменя и рейката ама се отказах. Дали да не отида утре да ми погледнат пустото каре че е яко дразнещо....! Имаше ли и при теб такъв луфт и почукване на място?Fiat Coupe 2.0 16v
Коментар
-
hf hpe, за килограмите ясно, точно навивките ме интересуват, че не ми се дават 150 еуро за нови пружини... Ако можеш да ми дадеш повече информация ще съм благодарен!bradu, при мен проблема не се реши със смяна на въпросното каре, работата е в кормилния прът, който грубо казано е сглобка прът в прът, с определена стегнатост. Именно загубата на тази стегнатост е проблема(при мен). Оправя се за 2 минути с дрелка и болт или заварка, но при евентуален удар(не дай боже) шофьора може да лапне кормилото. Разумния начин е възстановяване на стгнатостта. Още не съм се захванал обаче с това.
Коментар
-
hf hpe написа:me_to_u написа:... при мен проблема не се реши със смяна на въпросното каре, работата е в кормилния прът, който грубо казано е сглобка прът в прът, с определена стегнатост. ..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар