Колеги тая вечер като се прибирах ми присветна една лампа на таблото за част от секундата и не успях да видя символа!Тя се намира на втория ред най ляво до лампичката за ръчната Някой имали идея коя е тази лампичка и ако може някой да прати снимка на табло от някой ръководство,да добия представа кое какво е и да не се чудя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Присветана една лампа на таблото?
Collapse
X
-
За аналогово табло ли говориш ?Това на втория ред, най в ляво до ръчната е индикацията за халогените.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Сега ходих да погледна и наистина е на халогените Аз не ги бях пуснал но пресветна за част от секундата!Единия е с изгоряла крушка! да имаш идея защо присветна да се е намокрило нещо някъде или...нямам идея,ако имаш помагай!И все пак много ти благодаря!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Възстановявам темата с въпроса тая средна лампичка на най-долния ред е за скоростната кутия ако не бъркам!Да обаче ако пресветне означава"прекалено висока температура на маслото в автоматичната скоростна кутия"!При мен днес пресветна точно това място в средата но беше за миг и не видях с точност какво показва! аз съм с ръчна кутия и маслото е както трябва!Някой имали идея за това!Ефекта се получи при силно ускорение на 2-ра предавка!Ако някой има идея да помогне!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар