Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полу-пълен климатик...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Полу-пълен климатик...

Сега ме вълнува климатика,бачка си охлажда но е доста слаб. Замериха го бил на средатаТрябва ли да се запълва,и кога.И като го запълним по добре ли ще бачка или дали е възможно заради друго да не бачка хубаво. Става въпрос за пунто 1:2Благодяря ви!
    ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

За Бургас като добър сервиз/ качество на услугата и цени/ за авто-климатици, бих препоръчал "Авто-тех"-в двора на автокъща "Бургас",тел.861 188
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

деси_бургас, коригирах заглавието на темата ти (момчета,пак имам въпрос!). Пиши така, че когато колега има същия проблем и на твоя въпрос е отговорено коректно някой следващ да може чрез "SEARCH" да намери отговор на въпроса си.
      Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Логично е, като е пълен наполовина да охлажда наполовина от капацитета си!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ами сори за въпроса и благодаря за поправката, вече ще знам.А относо климатика питам дали да го пълня , защото ми казаха че веднъж допълни ли седа го отпиша за напред. Вярно ли е?До сега с климатика не се бях сблъсквала.
          ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

отиди там дето ти казва Веско... срещу магазина на Ауди е, до този на БМВ - ако не си се ориентирала още....климатика ежегодно трябва да му се прави профилактика и допълване с фреон и масло, ако има нужда - на мен ми струваше около 30 лв. миналата година на същото място...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Благодаря ви пак!Още днес отивам :P
              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Колеги можете ли да препоръчате и сервиз за климатици в София понеже търсих, но не успях да намеря с търсачката, а искам да си направя профилактика тия дни?
                Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

3p написа:
                  Колеги можете ли да препоръчате и сервиз за климатици в София понеже търсих, но не успях да намеря с търсачката, а искам да си направя профилактика тия дни?
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13841
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

а за пловдив?
                    BRAVO 1.6 16V

Коментар

Vladim написа:
                      3p написа:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13841
                      Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

А за Варна???
                        FIAT BRAVA 1.9TD-182A8.000

Коментар

Working...
                        X