Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на амортисьори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на амортисьори

Налага ми се смяна на предните амортисьори.Някой скоро сменял ли е и от кой модел е доволен-и като качество,и като цена?
    Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Здравей,по принцип досега винаги съм слагал SACHS на всички автомобили които съм имал и съм много доволен,вярно че са малко по скъпи от други марки но нямя да ти създадат проблеми,като казвам малко по скъпи наистина е малко не е страшно но качеството им е световно известно.Ако не си притеснен финансово слагай SACHS и не му мисли,с 2-е год.гаранция са и имат добър сервиз само гледай ако решиш да купуваш да е от официалния представител D&N ащото има доста рециклирани от Гърция.Успех
    FIAT Coupe

Коментар

hit-ko написа:
      lu4o, подходящата фирма в случая е KOFAP ! Това е фирма в качеството на която вече сьм твьрдо убеден, вследствие на дьлги наблюдения и впечатления. SACHS- добра марка, но .... цената ? На MONROE цената е 125лв за маслен, 145лв за газово-маслен и на SACHS ще е там някьде... но на KOFAP, газово-маслен цената е 60лв!!! Имаш една година гаранция, и това е Магнети Марелли/ собственност/! Така, че сьчетавай!
      Коя фирма ги предлага на пазара в България ?
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
        hit-ko написа:
        lu4o, подходящата фирма в случая е KOFAP ! Това е фирма в качеството на която вече сьм твьрдо убеден, вследствие на дьлги наблюдения и впечатления. SACHS- добра марка, но .... цената ? На MONROE цената е 125лв за маслен, 145лв за газово-маслен и на SACHS ще е там някьде... но на KOFAP, газово-маслен цената е 60лв!!! Имаш една година гаранция, и това е Магнети Марелли/ собственност/! Така, че сьчетавай!
        Коя фирма ги предлага на пазара в България ?
        Хм, в темата за амортисьори COFAP, пише Александар ауто е вносител, току що им звъннах казаха 69лв бройката за газови амортисьори за Фиат Браво 1.6 (само дето веднъж им звънях и се оказа че цената в магазина не бе 40лв като по телефона а 82 (кабели за свещи става въпрос)).Надявм се да съм бил полезен.
        FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Working...
        X