Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем Airbag!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да ще продължи ,защото днес махнах предпазителя защото мислех че е изгорял ,но не беше и въпреки махането му пак си светеше лампата!
    Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

а коя е буксата на айрбега
      ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

като махнеш самата възглавница ще видиш

Коментар

Писал съм го вече и ще го повторя, при мен излезе грешка в страничния air bag на водача, а такъв няма. Верно е обаче че централата може да обслужва 4 възглавници. Не е необходимо да се сваля волана за да откачиш възглавницата (и от там може), по-лесно е да се свали долната кора под волана и там се вижда един жълт куплунг, той е въпросния(всички вериги по тази система са жълти). През него ми имитираха със съпротивление, точно за целта, air bag. Доста си играхме, стигнахме до някакъв резултат, но след 2-3 месеца пак светна лампата. Наистина има доста неща писани по темата, но понеже е интересна за мен се повтарям.Пропуснах нещо важно, преди да пипате каквото и да е по Аir bag- системата, откачете "-" на акумулатора, изчакайте 10 минути и тогава пипайте.
          FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

И на мен ми се случи един единствен път,изкарах клемата на минуса и се оправи,да чука на здраво че, :D
            FIAT BRAVA 1.9TD-182A8.000

Коментар

А ако махна предпазителя на възглавницата ще я елиминирам ли или не? Ще ми се реши ли проблема така?
              ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
              X