Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем Airbag!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем Airbag!

Добро утро на всички колеги! Днес сутринта ми се случи следното:както си паля колата и изведнъж светва лампата на въздушната възглавница(тази с човечето и топката )и повече не можа да изгасне.Та въпросът ми е това грешка в компа ли е или някаква повреда по инсталацията.И дали е фатално ако карам така?Как се оправя това нещо и каде и колко струва в Пловдив?Това май са повече от един въпрос , но съм малко притеснен така че прощавайте!
    Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

може да е само грешка, може да има и повредатрябва диагностиканека колегите от Пловдив да кажат къде да отидешцената е около 20 лева
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Колега, ако разгледаш скина на форума ще видиш леко горе в дясно "ТЪРСАЧКА" на пиши си ключова думичка "air bag", "airbag", "еърбег" и т.н. и ще намериш отговора, който е да отидеш на диагностика.

Коментар

Благодаря SEV,а да попитам дали има вероятност да се отвори по време на път и да стане беля,защото съм го чувал и това! [/quote]
        ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

kantarev написа:
          Благодаря SEV,а да попитам дали има вероятност да се отвори по време на път и да стане беля,защото съм го чувал и това!
          Колега, търсачката е горе в дясно. Има отговори безброй на всичките ти въпроси.

Коментар

възможно е, но е много малко вероятноособено ако по колата скоро не е правен някакъв ремонт и някой "майстор" да не е знаел какво пипа

Коментар

Карам така близо година. Ходих на неуспешна диагностика -20лв. И аз от време на време си задавам същия въпрос и се каня да я карам пак да я гледат, ама май й свикнах на тая аларма и вече не ме дразни толкоз.
              FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Gugev написа:
                Карам така близо година. Ходих на неуспешна диагностика -20лв. И аз от време на време си задавам същия въпрос и се каня да я карам пак да я гледат, ама май й свикнах на тая аларма и вече не ме дразни толкоз.
                не намериха ли грешка?изобщо успяха ли да се "вържат" с централата?

Коментар

Gugev написа:
                  Колега, не оставяй така нещата, възможно е да ти се отвори в движение. Скоро имаше един колега, на който му се беше отворил air bag в движение и си търсеше волан и капак за таблото.

Коментар

А не може ли по някакъв начин да се прекъсне зяахранването към възглавницата т.е. все едно нямаш аирбег
                    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

И аз това щях да кажа. Има някъде около жабката индикация кога се проверява airbag-a. Ако са минали 10 години от 1-ва регистрация е време.
                      Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                      www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Минали са преди година
                        ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

kantarev написа:
                          Минали са преди година
                          Лошо колега.Виж на търсачка какво ми излезе :D http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16118Гръмнал е air bag .

Коментар

kantarev написа:
                            А не може ли по някакъв начин да се прекъсне зяахранването към възглавницата т.е. все едно нямаш аирбег
                            махаш волана и откачаш буксата на airbag-aлично според мен така е най сигурно,даже по възможност да си намериш и волан без airbag

Коментар

sev написа:
                              Gugev написа:
                              не намериха ли грешка?изобщо успяха ли да се "вържат" с централата?
                              При мен е същата работа с лампата за air bag-a светва ей така от нищо както си карам. Отивам на диагностика в Стара Загора в представителството на Фиат и там успяват да се вържат към централата, но немогат да разтълкуват грешката. То не беше пиропатрон, лентов кабел на волана и последно смяна на шофьорския air bag, за който ми искат 1000лв. Питам ги добре де давам Ви парите и го сменяме и ако пак светне к’во правим, а те вдигат раменете и ми разправят, че трябвало да питат в София и т.н.За сега не свети, ама все съм на тръни щото много ме дразни тая лампа. И в тази връзка да попитам ако извадя предпазитела на air bag-a лампата ще продължи ли да свети.
                              Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
                              Chevrolet Aveo

Коментар

Working...
                              X