Здравейте,с намерение съм да си купя фиат браво 1,2 , 16 винтила, но всички ме убеждават , че не става.Както разбирам тук мога да получа компетентно мнение, така че много ви моля дайте съвет.Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат браво 1,2
Collapse
X
-
Това е един от най успешните и съвремени двигатели ,много добра динамика дава и дори и на брава ,такава съм карал де .А това какво казват твоите познати да не ти пука , много по-умни хора от тях са го измисли ли това двигателче и естесвено знаят къде да го вграждат.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Nino написа:Ти май не обърна внимание на мощността,65 кс срещу 80 на 1.2.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Е ама как оспамихте темата... ще вземем да го откажем човека.Аз съм с тоя мотор на Брава, хич не е зле.Не ми прави впечатление да е муден, редовно си правя дръпки.Лятото с климатика държи 130-140 на магистралата без проблем.Със сигурност е по динамичен от 1.4 12V и се доближава до 1.6, особено немската версия 90 коня.Сменил съм моторче за празен ход, 220 лв, чисто ново от Христо, харчи ми по около 700 грама масло на 15000 километра (на толкова сменям).Данъка е 24 лв на година, смяната на масло е 30 лв ( събира 2,8 литра).Ако ти падне читава кола, не му мисли много, дано и BatGoro се включи с малко впечатления, той е с такова браво.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Tornado написа:65 к.с при обороти...... и 80 при обороти............ а да не говорим за въртящия момент,че няма база за сравнение.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Аз имам такава Брава.Имах "честта" даже да видя двигателя отвътре (за това аз съм си виновен) и мога да ти кажа от опит, че двигателя като изработка, вървеж и горене и много добър.Аз лично съм доволен.За надбягвания не става да, но ти едва ли го взимаш за това.Динамиката му е много прилична.За сравнение върви повече от Ланчата ми в подписа, която е 1.6 75 к.с.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар