nikmar55 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цялостна смяна на предно окачване?
Collapse
X
-
nikmar55 написа:Аз съм с Пунто 1 и такова добиче при мен не съм намирал, смених предните носачи преди месец и не се сещам за токава джаджа.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
tomazo написа:Vladim написа:... За нещо "по-фирмено" питам?
Коментар
-
Колеги! Моля за помощ! Решил съм и аз да сменя почти всичко! Носачи, беалети и външни кормилни накрайници! Спрял съм се на марката FRAP! От къде в София мога да закупя всичките необходими части! Трябват ми спешно, понеже в последния момент реших, че не мога да пътувам със старите!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
stivst написа:Поръчка от hit-ko! Днес поръчваш - утре пристигат.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Колеги! Моля за помощ! Решил съм и аз да сменя почти всичко! Носачи, беалети и външни кормилни накрайници! Спрял съм се на марката FRAP! От къде в София мога да закупя всичките необходими части! Трябват ми спешно, понеже в последния момент реших, че не мога да пътувам със старите!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
На моята темпра и правих тази манипулация преди месец - нови носачи(STARLINE), биалети(PIRELLI), външни кормилни накрайници(STARLINE), амортисьори-газови(GLOBO), лагери на амортисьорите(MOLO), тампони на амортисьорите(MOLO), маншони-всички(MOLO). Всички части без амортисьорите и маншоните поръчах от хит-ко, ремонта си го правих сам, за резултата има само една описваща дума - заспа! Защо тези марки?!?STARLINE - Чехия (повече доверие имам на чехите отколкото на турците)GLOBO - Италия (видях същите в една морга на един приятел, току що свалени от кола, със следи от дългогодишна служба но перфектно работещи)MOLO - Италия (закупени на чисто предположение по-висока цена - по-високо качество)За всички цени на частите може да направите справка на http://www.axm-auto.com/ с изключение на амортисьорите които са по 70 лева бройкатаPeugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
Взех Fiorella носачи и външни кормини накрайници! По 57 лв. на носач и 15 лв накрайник от Т&Н кар. Предлагаха ми беалетки Pirelli, обаче имаха само 1! :D Утре ще взема 2 МАLO от Стамбоийски 155!След реглажа ще споделя какво е положението!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар