Здравей колега. Следващата седмица и аз ще карам колата да и правят същата манипулация и те моля да кажеш какви марки точно си използвал и дали си доволен до този момент. Мерси.
Локхийд са перфектният вариант ,по-скъпи са но много здрави ! Мойте двата предни носача са на 45 000 като окачването ми е мног твърдо и гумите са ...(niskoprofilni)...
Там им е слабото място (освен в скоростната кутия) на нашите коли докато са серийно обурудвани. За това ми е интересно и на мен най-здравото, което ще изкара 100тина хиляди км без проблем или дори двойно ако си пазиш количката ... колко струва - долу горе (в смисъл на локхийд части някой ако знае някаква цена може да ни напише).
Колеги! Моля за помощ! Решил съм и аз да сменя почти всичко! Носачи, беалети и външни кормилни накрайници! Спрял съм се на марката FRAP! От къде в София мога да закупя всичките необходими части! Трябват ми спешно, понеже в последния момент реших, че не мога да пътувам със старите!
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Поръчка от hit-ko! Днес поръчваш - утре пристигат.
Да, ако имах време така щях да направя, но нямам и ден за губене!! При следващия ремонт, ще поръчвам!Предлагат ми Fiorella! Търся и AS METAL... от къде?!
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Колеги! Моля за помощ! Решил съм и аз да сменя почти всичко! Носачи, беалети и външни кормилни накрайници! Спрял съм се на марката FRAP! От къде в София мога да закупя всичките необходими части! Трябват ми спешно, понеже в последния момент реших, че не мога да пътувам със старите!
ФРАП не взимай на мойта темпра и на още двама приятели със браво и темпра съм взимал такива ,изкараха между 5 и 10 хил км
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
На моята темпра и правих тази манипулация преди месец - нови носачи(STARLINE), биалети(PIRELLI), външни кормилни накрайници(STARLINE), амортисьори-газови(GLOBO), лагери на амортисьорите(MOLO), тампони на амортисьорите(MOLO), маншони-всички(MOLO). Всички части без амортисьорите и маншоните поръчах от хит-ко, ремонта си го правих сам, за резултата има само една описваща дума - заспа! Защо тези марки?!?STARLINE - Чехия (повече доверие имам на чехите отколкото на турците)GLOBO - Италия (видях същите в една морга на един приятел, току що свалени от кола, със следи от дългогодишна служба но перфектно работещи)MOLO - Италия (закупени на чисто предположение по-висока цена - по-високо качество)За всички цени на частите може да направите справка на http://www.axm-auto.com/ с изключение на амортисьорите които са по 70 лева бройката
Да, ако имах време така щях да направя, но нямам и ден за губене!! При следващия ремонт, ще поръчвам!Предлагат ми Fiorella! Търся и AS METAL... от къде?!
Представителство на АС МЕТAL в София:СОФИЯ - офис, магазинбул.
Взех Fiorella носачи и външни кормини накрайници! По 57 лв. на носач и 15 лв накрайник от Т&Н кар. Предлагаха ми беалетки Pirelli, обаче имаха само 1! :D Утре ще взема 2 МАLO от Стамбоийски 155!След реглажа ще споделя какво е положението!
Коментар