Десния ми шарнир е заминал, а също и тампона на носача. Чувам и някакво прихлопване от ляво.В тая връзка се чудя дали да не подменя всичко от долу?Колата ми направи 65000 по родните пътища, общо са 215000. Аз съм я взел на 150.Иска ми се да я вкарам в бокса и всичко наред - да я подновя изцяло от пред.Какви марки ще ми препоръчате - писано сигурно има много, но всеки казва различни мнения.Не ми е критерия парите, в смисъл, трябват ми здрави части, които да ме изкарат още доста километри.До тук съм сменил само амортисьорите - старите с които взех колата (миналия септември) изпуснаха, а си бяха и оригиналните.Друго не съм сменял, а гледам че всичко си е оригиналното.Така ли да процедирам или на парче?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цялостна смяна на предно окачване?
Collapse
X
-
Цялостна смяна на предно окачване?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.orgЕтикети: –
-
Re: Цялостна смяна на предно окачване?
zgabrovski написа:Не ми е критерия парите, в смисъл, трябват ми здрави части, които да ме изкарат още доста километри.Така ли да процедирам или на парче?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
И аз съм чувал само хубави неща за тая марка и то от Христо, а и от други професионалисти.Другата марка е Делфи.Ас Метал от къде може да се купи?Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Както обясних на един от модераторите на форума, ще направя всичко възможно да ви издействам отстъпка но ще трябва да пазарите от двата магазина, единия е на Козлодуй а другия на Симеон, ако ви дадем 30% отстъпка и пазарите от централния склад се получава конфликт на интереси с нашите едрови клиенти, което според политиката на компанията е недопустимо.Друг вариант е ако някой от участниците във форума е във бранша, тоест има сервиз или магазин, ще го въведем като клиент в нашата база данни ще има добра търговска отстъпка и пълен набор каталози, тек док и др.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар