Здравейте, днес ми се случи нещо доста неприятно с Бравката. Светна ми лампата на маслото точно пред регулировчика на Народното събрание... изгасих колата, поразтурих малко движението, докато се избутам на паркинга и зачаках братовчед ми да дойде да ме издърпа. Като дойде ми каза: "Абе я запали ДВГ да видим дали качва масло". Запалих аз, погледнах през капачката и какво да видя - ще ми измие очите направо...
Откачих кабела на масления датчик, паля колата - лампата пак свети, а масло има и го качва...
Преди време имах проблем с някакви жици, пак така ми примигваше, май даваше на маса някъде, но се оправи и бях забравил..., но тогава примигваше, а не да СВЕТИ ПОСТОЯННО... Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 . Също е важно да спомена, че датчика съм го сменял преди 2 месеца.Та на въпроса: Кабела от масления датчик минава ли през компютъра или е направо към таблото по някакъв начин??? И евентуално, ако не минава през компа, не е ли по - лесно да прекарам един нов кабел от датчика до таблото, отколкото да търся къде е проблема в стария?Благодаря ви.

Коментар