Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заменяемост на амортисьори Brava/Marea

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заменяемост на амортисьори Brava/Marea

Амортисьорите от Brava стават ли на Marea?

Само преди половин час поръчах в местен магазин, задни амортисьори за моята Мареа. Според продавача НЕ стават от Брава. Все пак е търговец и не може да му се има пълно доверие :D
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Ако уточниш и кубатура, година, и т.н. подробности ще ти отговоря веднага.В каталозите си пише

Коментар

Аз след като ги смених мойте един познат майстор ми каза че даже от Типо ставали. На каталозите нямайте 100% вяра, понякога един и същ продукт го продават с различни номера, т.е. караш Мареа 2000г. , няма как да ти продадем амортисьор за 40лв. , за теб цената е 110 лв.
        Fiat Marea Weekend 1.8 HLX
        Renault Safrane 2.0 16V

Коментар

Tod_AD написа:
          Аз след като ги смених мойте един познат майстор ми каза че даже от Типо ставали. На каталозите нямайте 100% вяра, понякога един и същ продукт го продават с различни номера, т.е. караш Мареа 2000г. , няма как да ти продадем амортисьор за 40лв. , за теб цената е 110 лв.
          Сега като ги гледам тия амортесьори (COFAP, задни, Мареа 1.8, седан), за които платих 150лв., ми се струва, че са абсолютно същите като на типото (85лв). Като закрепване 100%. Не знам само дължината и диаметъра. Ако някой си направи труда да премери амортесьори на Типо и Брава, можем да сравним резултатите и да отговорим на въпроса.
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Working...
          X