Душе, след ремонтите колата е като нова бе )) аз мога да и взема най-много 3500 и то с клизма. Пък съм и оправил всичко дет се казва )) изобщо няма оправия. Затова ако ми дотегне - бам на жената за 3 000 и айляк )
Той пък защо да и казва за проблемите!? Как викаха сърбите..."овео стандарт"... така е като караме стари коли да ге....и аз на реното колко гарнитури смених.... ми не ще 55 (1.6D) кончета да ги юркаш по магистралата с 130-140....
)) аз за това по едно време се замислих дали да не продам Фиатката и да взема нещо лизингово до 15 000 . Обаче после пък си викам - мама му стара, аз я взех скоро Фиатката, поне още малко да я покарам .И те изникват едно след друго чудесата. Но за кола на 10 години е нормално, за съжаление.
Я така като сме я подкарали да ви питам аз колко пари вземат за да ми наковат феродовия диск на съединителя(демек нов), че вече едвам тръгва типо-то.Звъннах в няколко сервиза, ама "не предлагат тази услуга", само цялата смяна за 120лв. труд и отделно съединителя.Та някой ако е сменял феродов така да каже колко пара и де да търся.
)) аз за това по едно време се замислих дали да не продам Фиатката и да взема нещо лизингово до 15 000 . Обаче после пък си викам - мама му стара, аз я взех скоро Фиатката, поне още малко да я покарам .И те изникват едно след друго чудесата. Но за кола на 10 години е нормално, за съжаление.
И аз така бях си казал и като започнах да оправям и да сменям и ми излезе златна тая кола. Сега обаче не ми се разделя с нея, защото си върви добре и взе да ме слушка :D
Като гледам все за нещата които правих наскоро питате... аз пуснах даже отделна тема, но тя вече се потопи някъде назад.Значи преди 2 седмици вкарах колата в сервиза на Христо в Ямбол (hit-ko), като резултата беше следния:- смяна съединител - притискателен диск, феродов диск, аксиален лагер- смяна агренажен ремък и ролка обтегателна- смяна един разпределителен вал, покрай него и семеринг един- шлайфане на глава, напасване на клапани, смяна един клапан, смяна гумички на клапаните, смяна гарнитура на главата- смяна гарнитури - на картера, на колекторните тръби и др. дреболии- смяна термостат и датчик на радиатора (за вентилатора)- смяна антифриз, масла (двигателно и на скоростната кутия), филтър маслен;- труд за всичко товаОБЩО: 720 лвСега колата върви като нова, няма нищо общо с това което беше преди.Имам и разписани цените подробно - кое колко, но малко трудно се разбира на почерка, а и повечето неща са написани с номенклатурните им номера.
Коментар