Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

трябва ми помощ за цени

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

дано да ) че иначе лошо ) ще си остане вечно моя колата. Или ще я продам на жената )

Коментар

mitenze написа:
      Или ще я продам на жената )
      Тя като й знае проблемите е най-малко вероятно да ти я купи

Коментар

Душе, след ремонтите колата е като нова бе )) аз мога да и взема най-много 3500 и то с клизма. Пък съм и оправил всичко дет се казва )) изобщо няма оправия. Затова ако ми дотегне - бам на жената за 3 000 и айляк )

Коментар

Той пък защо да и казва за проблемите!? Как викаха сърбите..."овео стандарт"... така е като караме стари коли да ге....и аз на реното колко гарнитури смених.... ми не ще 55 (1.6D) кончета да ги юркаш по магистралата с 130-140....
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

)) аз за това по едно време се замислих дали да не продам Фиатката и да взема нещо лизингово до 15 000 . Обаче после пък си викам - мама му стара, аз я взех скоро Фиатката, поне още малко да я покарам .И те изникват едно след друго чудесата. Но за кола на 10 години е нормално, за съжаление.

Коментар

Я така като сме я подкарали да ви питам аз колко пари вземат за да ми наковат феродовия диск на съединителя(демек нов), че вече едвам тръгва типо-то.Звъннах в няколко сервиза, ама "не предлагат тази услуга", само цялата смяна за 120лв. труд и отделно съединителя.Та някой ако е сменял феродов така да каже колко пара и де да търся.
              N.Y. State of Mind

Коментар

да ти кажа и аз платих за смяна и нов. А сеге тресе и се чудя от кво е. А го смених преди 6 месеца. Сега ако не давам повечко газ претриса колата.

Коментар

mitenze написа:
                  )) аз за това по едно време се замислих дали да не продам Фиатката и да взема нещо лизингово до 15 000 . Обаче после пък си викам - мама му стара, аз я взех скоро Фиатката, поне още малко да я покарам .И те изникват едно след друго чудесата. Но за кола на 10 години е нормално, за съжаление.
                  И аз така бях си казал и като започнах да оправям и да сменям и ми излезе златна тая кола. Сега обаче не ми се разделя с нея, защото си върви добре и взе да ме слушка :D

Коментар

))) Евала за любовта )) Няма оправия, като нямаме пари

Коментар

mitenze написа:
                      да ти кажа и аз платих за смяна и нов. А сеге тресе и се чудя от кво е. А го смених преди 6 месеца. Сега ако не давам повечко газ претриса колата.
                      Крив диск (и/или скъсани тампони на мотора). 10г. карах с такъв "проблем". Така и я продадох. Новия собственик много бързо свикна.
                      Fiat Marea 1.8i 16V
                      Fiat Tipo 1.4i 8V
                      Fiat Punto 1.6i 8V
                      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

mitenze написа:
                        Сори за офф-а ама с теб бяхме един до друг на концерта на George Michael та хареса ли ти ?
                        Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                        Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
                          mitenze написа:
                          Сори за офф-а ама с теб бяхме един до друг на концерта на George Michael та хареса ли ти ?

Коментар

doofiat написа:
                            rustson написа:
                            mitenze написа:
                            Исках да кажа КОНЦЕРТА дали му е харесал
                            Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                            Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Като гледам все за нещата които правих наскоро питате... аз пуснах даже отделна тема, но тя вече се потопи някъде назад.Значи преди 2 седмици вкарах колата в сервиза на Христо в Ямбол (hit-ko), като резултата беше следния:- смяна съединител - притискателен диск, феродов диск, аксиален лагер- смяна агренажен ремък и ролка обтегателна- смяна един разпределителен вал, покрай него и семеринг един- шлайфане на глава, напасване на клапани, смяна един клапан, смяна гумички на клапаните, смяна гарнитура на главата- смяна гарнитури - на картера, на колекторните тръби и др. дреболии- смяна термостат и датчик на радиатора (за вентилатора)- смяна антифриз, масла (двигателно и на скоростната кутия), филтър маслен;- труд за всичко товаОБЩО: 720 лвСега колата върви като нова, няма нищо общо с това което беше преди.Имам и разписани цените подробно - кое колко, но малко трудно се разбира на почерка, а и повечето неща са написани с номенклатурните им номера.

Коментар

rustson написа:
                                doofiat написа:
                                rustson написа:
                                mitenze написа:
                                Исках да кажа КОНЦЕРТА дали му е харесал
                                е що не се обади да ти се не види ))

Коментар

Working...
                                X