Колеги, сори че поствам темета и тук, но ремонтите рядко ги следите. Дайте ми примерни цени за ремант на гарнитура на глава. С монтаж, гарнитура, работа и прочее. Крайна цена. Искам да сравня нещо. И благодаря предварително. Митко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
трябва ми помощ за цени
Collapse
X
-
1,1 е двигателя, забравих да напиша )) мислех да я продавам, че ми се кара нещо по-ново, но с тия ремонти дето изкочиха ще я покарам още известно време. Поне да избие малко ) Благодаря за цените и аз очаквам някъде около 200 лева, като не знам дали ще се шлайфа, щот снощи я оставих. А как съм издухал гарнитурата все още остава загадка...Лошото е, че май едни пишман майстори, дето им я бях остави да обезвъздушават като прегряваше са я прегряли. Ама майната му. та така. Благодаря на всички за реакцията. Като я взема от бокса ще напиша подробно за цените, които на мен са ми взели. Оставих я при майстор диагностик, който ми е правил и други 2 коли. До Илиянци. Каза, че горе-долу, около 200-25- излиза най-много цялата операция. поздрави Митко
Коментар
-
Тогава обърни му внимание за болтовете на главата...вярно, че ще олекнеш с още 50-60лв, но поне всичко да е ОК. А за гърнетата иди в М-КОМПЛЕКТ 33...според мен са оптимума като цена и качество.А ето тук братята от изток са направили фотокоментар на подобен проблем:http://tundelta.narod.ru/photoalbum3.htmlSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Ясно. Благодаря. За болтовете ще му се обадя също. Само дано да няма повече бели. А гърнетата естествено, че в Ем-Комплект. Въпреки, че преди месец бях ходил щот генерацията отдоле тресе и опира в купето и едни звуци се издават, като от разтрошен катализатор. Ония я гледаха на канал и казаха, че нищо нема. )
Коментар
-
mitenze написа:Ясно. Благодаря. За болтовете ще му се обадя също. Само дано да няма повече бели. А гърнетата естествено, че в Ем-Комплект. Въпреки, че преди месец бях ходил щот генерацията отдоле тресе и опира в купето и едни звуци се издават, като от разтрошен катализатор. Ония я гледаха на канал и казаха, че нищо нема. )SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар