Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

трябва ми помощ за цени

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

трябва ми помощ за цени

Колеги, сори че поствам темета и тук, но ремонтите рядко ги следите. Дайте ми примерни цени за ремант на гарнитура на глава. С монтаж, гарнитура, работа и прочее. Крайна цена. Искам да сравня нещо. И благодаря предварително. Митко

Само уточни какъв е двигателя... май беше 1.1, или греша?
    Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
    Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

зависи дали ще се прави шлайф. в много общи граници в зависимост от сервиза, марката на гарнитурата, особенно дали ще се шлайфа- 100 до 200-220 лв
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Пресни цени от сервиза на hit-ko в Ямбол:шлайф глава - 25.00гарнитура на главата - 38.50Смяна на гарнитурата + смяна на гумичките на клапаните - 60.00 лв (не знам кое колко е в тази сума)

Коментар

1,1 е двигателя, забравих да напиша )) мислех да я продавам, че ми се кара нещо по-ново, но с тия ремонти дето изкочиха ще я покарам още известно време. Поне да избие малко ) Благодаря за цените и аз очаквам някъде около 200 лева, като не знам дали ще се шлайфа, щот снощи я оставих. А как съм издухал гарнитурата все още остава загадка...Лошото е, че май едни пишман майстори, дето им я бях остави да обезвъздушават като прегряваше са я прегряли. Ама майната му. та така. Благодаря на всички за реакцията. Като я взема от бокса ще напиша подробно за цените, които на мен са ми взели. Оставих я при майстор диагностик, който ми е правил и други 2 коли. До Илиянци. Каза, че горе-долу, около 200-25- излиза най-много цялата операция. поздрави Митко

Коментар

Ако не шлайфат главата, препаснат /шлайфат/ клапаните и сменят болтовете на главата с чисто нови, значи НИЩО нямат да направят!!!Така, че според мен настоявай за тези неща.
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Ами...Да ти кажа, че майсторът комуто я оставих му имам доверие. А и доколкото знам той ще свали главата и ще я носи някъде. Имам и тампон на двигателя за смяна и му казах всичко, което види да сменя. Така и така ще се дават пари. Лошото е, че и гърнетата са тръгнали.

Коментар

Тогава обърни му внимание за болтовете на главата...вярно, че ще олекнеш с още 50-60лв, но поне всичко да е ОК. А за гърнетата иди в М-КОМПЛЕКТ 33...според мен са оптимума като цена и качество.А ето тук братята от изток са направили фотокоментар на подобен проблем:http://tundelta.narod.ru/photoalbum3.html

Коментар

Ако още се интересуваш за цени-бях отварял двигателя на Типо-то преди изв. време, ремонта го правих в София, 100лв. ми беше само отварянето на главата, отделно шлайф, гумички, гарнитури, реглаж клапани.Някъде мисля към 180лв. ми искаха.
                  N.Y. State of Mind

Коментар

Ясно. Благодаря. За болтовете ще му се обадя също. Само дано да няма повече бели. А гърнетата естествено, че в Ем-Комплект. Въпреки, че преди месец бях ходил щот генерацията отдоле тресе и опира в купето и едни звуци се издават, като от разтрошен катализатор. Ония я гледаха на канал и казаха, че нищо нема. )

Коментар

Еми аз затова имам малко по-особено мнение за ем-комплект, ама айде да не изпадаме в ненужни обяснения сега.
                      N.Y. State of Mind

Коментар

лошото е, че за гърнета като опре ножа и там. Не знам други сервизи читави за генерация честно казано. Има и на Сливница ма са арабески.

Коментар

mitenze написа:
                          Ясно. Благодаря. За болтовете ще му се обадя също. Само дано да няма повече бели. А гърнетата естествено, че в Ем-Комплект. Въпреки, че преди месец бях ходил щот генерацията отдоле тресе и опира в купето и едни звуци се издават, като от разтрошен катализатор. Ония я гледаха на канал и казаха, че нищо нема. )
                          Обърни внимание на снимките и коментарите в линка където съм дал с последния си пост.При теб беше с подобни признаци, доколкото си спомням.ПС.... не е за хора със слаби сърца!

Коментар

Лошо ми стана Нино )) Затова написах, че се надявам да е само гарнитурата )) Щот вчера пак тръгна температурата и включва много високо и викам ебаси, пак ли трябва да се обезвъздушава. И като я закарах при човека, той пипа нещо и вика капе антифриз от главата. И така )

Коментар

Като отворят главата ще видят... ДАНО при теб да е "малкия дявол"!!!

Коментар

Working...
                              X