Пичове, дайте някой линк за сервизно ръководство на Пунто 96-99 (на английски по възможност)! Предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервизно ръководство за Пунто 96-99?
Collapse
X
-
Re: Сервизно ръководство за Пунто 96-99?
Tiger_S написа:Пичове, дайте някой линк за сервизно ръководство на Пунто 96-99 (на английски по възможност)! Предварително благодаря!Punto SX 1.1 55
-
Punto SX написа:Ами ти си в ръководството бе пич. Ей го къде на една ръка разтояние в нашия сайт :PSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Punto SX написа:Ами ти си в ръководството бе пич. Ей го къде на една ръка разтояние в нашия сайт :PPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Да така е и сега си спомням,че и "ключи" ги тегли почти успоредно с мен, но не знаех, че Пешо е качил и тях.Объркал съм се защото и онези за P-II бяха tif.Както и да е, предполагам, че информацията която дадохме не е излишна, а полезна и ще спести след някой ден подобни постове.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Ексра! Благодарности! Nino, разбира се, че информацията която дадохте не е излишна за такива като мене, които не знаят къде да търсят или на езика на братушките знаят само " ошчо една балшая"- напротив мацко, като гледам доста хора са се поинтересували от снощи до тая сутрин! Колкото до спестяването на постове сам се сещаш, че винаги ще има някой който да не е изчел целия форум и ще пита директо това което го интересува. Благодарности пак и към двама ви!
Коментар
-
Няма проблем, този сайт в "народ.ру" и английският са едни от най добрите за Фиат.Доста техническа информация имат братушките.... и понеже аз съм от това поколение дето учихме руският до 10-11-ти клас в гимназията и после 2 години в института, та горе долу се оправям.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Tiger_S написа:Ексра! Благодарности! Nino, разбира се, че информацията която дадохте не е излишна за такива като мене, които не знаят къде да търсят или на езика на братушките знаят само " ошчо една балшая"- напротив мацко, като гледам доста хора са се поинтересували от снощи до тая сутрин! Колкото до спестяването на постове сам се сещаш, че винаги ще има някой който да не е изчел целия форум и ще пита директо това което го интересува. Благодарности пак и към двама ви!Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар