Вече дойде времето да сложа аларма и на Бравичката 1.2...най-сетне стигах и до заключителната част :D Въпроса е каква?Ще съм ви благодарен да споделите опит и да дадете идеи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аларма...каква?къде?колко?
Collapse
X
-
Аз утре ще ходя да си слагам че трябва каско...имам един познат който слага най - обикновените дето имат шокови датчици и пищат като се отвори врата..за 90лв с монтажа...а ако си разбирач от жички, на другата ми кола имам една Аларма GT мноо яка с променлив пин код и с обемни датчици давам ти я за 50лв ама уловката е че сам трябва да си я свалиш от колатаPunto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
-
Моята е от 75лв (преди 2 години)Марката е МАРК Работи безпроблемно засега.Хич не бих слагал аларма, ако не исках да си отключвам с дистанционновратите. Освен това застрахователите ме задължиха.Иначе полза не виждам.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
A то че полза няма, освен да си отключваш с дистанционното знам, че няма, но не искам като завали(примерно) да ми се побърква алармата и т.н.@SII ако намеря кой да ми я свали, за да не направя някоя глупост ще ти звънна== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
На едната кола съм с някаква за 120лв.На другата сложих една от Илиянци за 70лв.И с двете нямам проблеми,само дето тази от битака не хваща отдалече с дистанционното.Няма фалшиви тревоги,нито скапан акумулатор.Даже тази биташката си беше с програмирано затваряне на вратите 20сек след запалване,а тази от сервиза даже им казах да го програмират и пак не го направиха.Биташката има и плавно затваряне на машинките за вратите и дистанционно запалване,което така и не си направих труда вече година и нещо да монтирам.FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
-
Според мен е по-важен човешкия фактор - кой ти я слага и как я монтира. Аз сложих най-обикновена и най-евтина ~ 80 лева, защото застрахователите искаха заради каското. Като допълнителна екстра ми се яви че си отключвам вратите с дистанционното. Изрично исках минимална намеса и рязане на кабели и даже и мигачите не ми присветват при включване/изключване. Така че търси добрия майстор! Модела няма значение::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
sclera_bg написа:Според мен е по-важен човешкия фактор - кой ти я слага и как я монтира. Аз сложих най-обикновена и най-евтина ~ 80 лева, защото застрахователите искаха заради каското. Като допълнителна екстра ми се яви че си отключвам вратите с дистанционното. Изрично исках минимална намеса и рязане на кабели и даже и мигачите не ми присветват при включване/изключване. Така че търси добрия майстор! Модела няма значение
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар