Здравейте колеги,по празниците бях по Шумен и взе че ми изгоря една от бобините, та се сложих в невероятни приключения относно намирането на нова бобина.Все пак от Дупница ми я пратиха и се оправи.Според Вас,това че гори бобина,проблема в бобината ли е само(остаряла,дефектирала и др.) или има и други причини, които трябва да се проверят.Ако някой е имал такъв проблем нека сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Причини за горене на бобина
Collapse
X
-
Sko написа:Моята си изгоря без да имам газ изобщо и никога на колата. В сервиза казаха, че е от гадна стара свещ. В общи линии е добре човек да си има една резервна бобина винаги в колата.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Прочетох малко теми за свещите и това, какво препоръчва Hitachi (много сложни термини, половината на разбрах), но стигнах до извода, че най-подходящи са марка "Golden Lodge 2HLDR". Такива в БГ май няма и направо се чудя дали да ги сменявам моите, че си нямам идея на колко километра са, а не знам на какви "пръчки" ще попадна.
Коментар
-
Rokambol написа:Прочетох малко теми за свещите и това, какво препоръчва Hitachi (много сложни термини, половината на разбрах), но стигнах до извода, че най-подходящи са марка "Golden Lodge 2HLDR". Такива в БГ май няма и направо се чудя дали да ги сменявам моите, че си нямам идея на колко километра са, а не знам на какви "пръчки" ще попадна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар