Здр понеже сам влубен във тази кола а до сега чувам само лошо за марката като цяло та решех аджеба да се допитам до хората които сам сигурен 4е ще помогнат :D искам да си купя fiat brava 19JTD или TD но незнам здрава и надежна кола ли е и дали няма да съжалявам ако някои от ваз е по запознат с тези коли моля го да ми помогне за да мога да избера като цяло всичко в тази кола ми харесва и то много като супоставиш цена+екстри+дизаин+форма абе дет се вика кола с характер но до сега само отрицателно ме настроиват???Ще се радвам ако ме ориентирате в коя насока да се ориентирам марката fiat или др
Здр понеже сам влубен във тази кола а до сега чувам само лошо за марката като цяло та решех аджеба да се допитам до хората които сам сигурен 4е ще помогнат :D искам да си купя fiat brava 19JTD или TD но незнам здрава и надежна кола ли е и дали няма да съжалявам ако някои от ваз е по запознат с тези коли моля го да ми помогне за да мога да избера като цяло всичко в тази кола ми харесва и то много като супоставиш цена+екстри+дизаин+форма абе дет се вика кола с характер но до сега само отрицателно ме настроиват???Ще се радвам ако ме ориентирате в коя насока да се ориентирам марката fiat или др
ами човече какво да ти кажа ако те настройват отрицателно и към жена ти /приятелката ти / а си влюбен в нея би ли я изоставил само за това че другите хора около теб не я харесват ако пуснеш тук едно запитване за фоксваген примерно /сигурно за такава кола те настройват хората около тебе/ сигурно ще чуеш доста мнения които ще те откажат и от тази кола с две думи ако слушаш другите хора няма да си купиш кола искам да ти кажа да не слушаш махленските "разбирачи" а си вземи това което ти е на сърце просто внимавай при покупката не бързай търси нещо което си струва парите задължително основен преглед след като намериш "твоята"кола и съм сигурен че ще останеш супер доволен от автомобила всичко зависи от това на какъв екземпляр ще попаднеш дали предишния собсвеник се е грижил добре за него тва си е и малко на късмет пожелавам ти УСПЕХ
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
другото което е позачети форума преди да тръгнеш да купуваш,сигурна съм че има една тема която би могла да ти свърши работа "Блаво/Брава какво да гледаме когато купуваме" (мисля че така я бяха написали) в раздела EvergreenУспех и от мен
Ако можеш да избираш - mnogo по-добре JTD от чисто TD ..... а и ако е след 97-8 ... идеално ....
cvetani4 написа:
fiat brava супоставиш цена+екстри+дизаин+форма абе дет се вика кола с характер но до сега само отрицателно ме настроиват???Ще се радвам ако ме ориентирате в коя насока да се ориентирам марката fiat или др
При никоя друга марка не можеш постигчн всички екстри и удобста за тази цена !!!Но все пак - ИЗБОРА СИ Е ТВОЙ - както се казва ...........
Коментар