Здравейте!Имам нова Panda 4x4 Climbing и вчера ходих в Ауто Италия да и сменят маслото. Само че се притеснявам да не и светят маслото. 1. Не и сложиха масло както е по книжка - Selenia 20K 2. Сложиха Castrol TXT което е уж същтото ама беше наливно.Това ме кара да се притеснявам но не знам дали с основание. Моля ако някои има наблюдения по въпроса да сподели - предварително ви благодаря. Иначе обслужването беше добро и сравнително чисто.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло на двигателя
Collapse
X
-
Не се притеснявай, това е доста добро масло!http://www.motobul.com/bg/products_c...ичината за това им действие е, че заедно с Мотобул/вносителя на CASTROL за България/ са част от групировката "Куант" или нещо подобно, която внася още Мазда и не знам какво си!Иначе, този кастрол е синтетичен, докато 20К е полусинтетично масло и доста по-евтино.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Нино вземи отворио една масларница най-накрая за да има къде да си сменяме маслата на колите, щото аз колкото пъти отида да си сменям маслото и "масларите" не знаят даже за вискозитета това-онова, а като ги питам за някое масло дето го имат и само казват "добро е, добро е...".Нищо не разбират от масла!N.Y. State of Mind
Коментар
-
Nino написа:Аре, навит съм, ама много зор ще видим с екологиите пусто! Иначе те правя съдружник!Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Korun написа:Немате ядове с екологиите... Отработеното го пращайте насам. Аз ша му видя сметката зимъска.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Korun написа:Немате ядове с екологиите... Отработеното го пращайте насам. Аз ша му видя сметката зимъска.Настоящата - Ford Focus ST
Франкенщайн - R.I.P.
Коментар
-
Би трябвало да стане. Ама за да поддържа пламък и да не гасне, ще иска бая подгрев. А тогава махалата ще замирише на цаца с пържени катрофи. В интерес на истината аз и масло с вода съм горил, ама още не съм разработил напълно състемата за горена само на вода.Настоящата - Ford Focus ST
Франкенщайн - R.I.P.
Коментар
-
Nino написа:Ха-ха да бе! Днес мина през работата ми... заминаваше за Варна и осмърде орталъка!!! Но колата определено се държи по-добре, по-меко работи и май има пъргавина повече.Да, той има подгряващо устройство.Зимата пали на нафта и после превключва на олиоНастоящата - Ford Focus ST
Франкенщайн - R.I.P.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар