Както се знае, през юни се очаква новият 1,4 Turbo MultiAir двигател.Появиха се част от техническите данни на агрегата:Максимална мощност - 140 HPМаксимален вътртящ момент - 230 NmМаксимална скорост 204 km/hВредни емисии СО2 - 132 g/kmТегло - 1250 kg (идентично със 1,4 T-Jet 150)А ето и най-впечатляващата част, а именно разхода на гориво:- градски 7,3 l/100km- извънградски 4,8 l/100km- смесен 5,7 l/100kmЗа сравнение това са данни идентични с тези на дизеловия 1,9 M-Jet 16V...за съжаление все още няма данни за ускорението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Искам да се поправя:Вчера написах,че новото Браво1.4 120кс. е 180кг по-тежко от Брава 1.4-извинявайте,ама съм в грешка :D - разликата е 220кг,ако за колегата Yavor има значение.За багажника са го написали по нагоре кой и с колко е по голям :D :D :D Всеки сам може да провери и сравни параметрите на двете коли,ако познава цифрите,и да се увери коя кола е по-дълга,по-широка,по-високаи с по-дълга база от 6см. :D А ,че вътре в новото Враво е по-тясно и отпред и отзад спор няма,но то е заради дабелите врати и гредите в тях и 5-те звезди за сигурност.Това ме подсеща да попитам колегата Yavor знае ли колко звезди има Бравата И ако на някой му е тясно в кола със спортно излъчване/а те всички са тесни/си взима миниван или джип. :D И последно за уплътненията на вратите които след 7-8 год.щели да се износят и да свисти вятъра:аз лично няма да чакам толкова и след 5-6 год. ,живот и здраве смятам да карам някой нов модел,естествено пак FIAT. :D :D :D
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
Колега, любовта към марката е едно, а сектантството и заслепението - съвсем друго.ТИ не знаеш, но другите колеги - да, аз от над 10 години карам само ФИАТ - Уно, Крома, Типо, Брава, Пунто 1 и 2 - така че съм последния човек към когото можеш да се отнасяш с този тон. Всичко което искам да кажа е че някак си очаквах повече от Бравото.Е, то е същото както се чудехме защо На чисто ново Санта Фе таблото му скърца при -10 градуса навън и +25 вътре. Оказа се че скърцат 60те хиляди лева разлика между него и някое Инфинити или Х5 или Q7. За съжаление става дума все за служебни коли, ама имам доста десетки хиляди на тях.Апропо, да не забравя да се изтъкна още малко - виж кога и кой номер ми е регистрацията в този форум, преди да ми говориш за любима марка....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
yuliyancho написа:Колега,ти просто написа 5-6 лъжи и затова си губя времето да ти отговарям.ТИ ИЗЛЪГА ЗА:ФЕЙСЛИФТА,БАГАЖНИКА,ВОЗИЯТА,ШУМА,ОКАЧВАНЕТО,ТЕГ ЛОТО,СКОРОСТИТЕ.Пожелавам ти да караш тази кола която отговаря на твоите очаквания.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
и такапредлагам да приключим със спора...по темата за самата колапреди време имаше мнение, че автомобилът не е изработен особено качествено - ставаше въпрос за ръжда по елементите под арматурното табловидях Браво, с махнат волан и централна конзоламного добре се виждаха споменатите елемнетилъщяха, все едно че сега автомобилът излиза от заводастава въпрос за кола на 2 години и 40 000 км
Коментар
-
Да обобщим - колата си е супер за парите. Относно сравнението със старите поколения - малко е рано да се прави, но до момента новото Браво се очертава много качествено, поне ако съдим по разните тестове след 100,000 км и т.н.Откъм размери изобщо не е коректно да се коментира и сравнява. Всички модели на всички марки постоянно се променят в размерите си - някои стават по-големи, други стават по-малки...Някои си сменят даже класовете. Това си е решение на компанията, не може да се сочи като недостатък. Ако искаш размера на Брава - взимаш си Линея и те така...
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Този Пасат ще да е бил помпа-дюза вероятно!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар