Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

с куриер ще е тук за 2-3 дниако не - оборотна кола...виниовни са, да се спасявати въпреки всичко какъвто и да е резултата - спретни им луд скандал :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Мен ако питаш не се хаби със скандали ако всичко се уреди, тоест сложат ти бързо оригинално стъкло. И без това сигурно вече си си скъсил живота с няколко месеца от нерви, каква полза да се хабиш още? Те от скандал по-сръчни няма да станат, нито ще го вземат навътре. По-скоро можеш да напишеш едно оплакване до шефа на сервиза или на шоурума; ще се изненадаш колко ефективни са подобни мерки (говоря по принцип, нямам опит с АИ)

Коментар

Редактирано.Кой да гледа,че по-горе е даден клипа.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
          http://www.automedia.bg/video-test-drive/bravo-fiat.32
          Ето и въпросния автомобил ползван в клипа http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...280&f1=details

Коментар

в други случаи - дано в АИ си трябва скандалиначе щях да си карам с надран декоративен елемент, поради леващина от тяхна страна и непризнаване на направената грешка...тъй като това се слечи с началника н сервиза, не знам колко време щяха да ме мотат тези от следващото нивои още колко пъти трябваше да ходя до там

Коментар

И аз това казвам - нормално е да настояваш всичко да бъде възстановено както е било за тяхна сметка. И ако не стане с добро - ОК съм за скандала. Но ако си признаят грешката и решат проблема бързо и безболезнено, лично за мен всякакви допълнителни разправии са излишно хабене на нерви.

Коментар

Оказа се, че проблема ще го решим с помоща на каското."Молим ви да проявите разбиране...." Направиха една точка в началото на пукнатината, все едно е от камъче и утре ще ходя да завеждам щета. Аз и без друго имам да завеждам щета за дясно огледало, та ще заведа и стъклото. АКо не ми го признае застрахователя.... ще мислим

Коментар

ще го признае...ама не е това въпросано какво е това отношение от тяхна страна?до кога ще правим компромиси?особено ти, доста неща им се събраха...

Коментар

Sev написа:
                    твоят е олятнашите не санали е с 5 годишна гаранция, какво казаха?
                    като чета Кики не мерсиКики поне ги накарай да ти платят дозастраховането.

Коментар

На този етап, първата ми грижа е цената, на която застрахователя ще оцени стъклото - оригинално, соларно, без сенник, каквото е моето, струва точно 251лв. с монтажа и ако ми платят дори стотинка по-малко ще стане Бейрут!Реално, през каското за мен е по-добре.... не защото имам счупено стъкло, естествено, а защото, ако трябва то да е за сметка на АутоИталия - те тепърва ще го поръчват, две седмици ще го чакам, после кой знае как ще го монтират.....А през каското ще ми го платят до две седмици, но аз още в петък ще мога да си монтирам ново.

Коментар

на коли до 3 години им се полага официален сервизтака че не трябва да има проблем с парите

Коментар

hf hpe написа:
                          Sev написа:
                          като чета Кики не мерси
                          търсиш под вола телевсе коли от фиат групата купуваш, правиш бизнес с тях ... а накрая казваш едва ли не, че за нищо не стават

Коментар

Sev написа:
                            hf hpe написа:
                            Sev написа:
                            като чета Кики не мерси
                            търсиш под вола телевсе коли от фиат групата купуваш, правиш бизнес с тях ... а накрая казваш едва ли не, че за нищо не стават
                            да, но всичко опира до ценатаако ми намериш голф 2008 година за 8000 евро на 8000км разбира се, че ще купя него :D просто трябва да бъдем реалисти

Коментар

Е, Голфо е номер едно, в това мисля всички сме единодушни. Ето две любими снимки от едно сравнение...Как да не харесаш повече Голфо?
                              Прикачени файлове

Коментар

за кола, чиято цена е паднала с 30-40% за няколко месеца е нормално да има проблеми...взимаш за 8, хората я карат още 20 000 км и искаш в момента 9евала :D

Коментар

Working...
                                X