с куриер ще е тук за 2-3 дниако не - оборотна кола...виниовни са, да се спасявати въпреки всичко какъвто и да е резултата - спретни им луд скандал :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мен ако питаш не се хаби със скандали ако всичко се уреди, тоест сложат ти бързо оригинално стъкло. И без това сигурно вече си си скъсил живота с няколко месеца от нерви, каква полза да се хабиш още? Те от скандал по-сръчни няма да станат, нито ще го вземат навътре. По-скоро можеш да напишеш едно оплакване до шефа на сервиза или на шоурума; ще се изненадаш колко ефективни са подобни мерки (говоря по принцип, нямам опит с АИ)
Коментар
-
Редактирано.Кой да гледа,че по-горе е даден клипа.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:http://www.automedia.bg/video-test-drive/bravo-fiat.32
Коментар
-
в други случаи - дано в АИ си трябва скандалиначе щях да си карам с надран декоративен елемент, поради леващина от тяхна страна и непризнаване на направената грешка...тъй като това се слечи с началника н сервиза, не знам колко време щяха да ме мотат тези от следващото нивои още колко пъти трябваше да ходя до там
Коментар
-
Оказа се, че проблема ще го решим с помоща на каското."Молим ви да проявите разбиране...." Направиха една точка в началото на пукнатината, все едно е от камъче и утре ще ходя да завеждам щета. Аз и без друго имам да завеждам щета за дясно огледало, та ще заведа и стъклото. АКо не ми го признае застрахователя.... ще мислим
Коментар
-
На този етап, първата ми грижа е цената, на която застрахователя ще оцени стъклото - оригинално, соларно, без сенник, каквото е моето, струва точно 251лв. с монтажа и ако ми платят дори стотинка по-малко ще стане Бейрут!Реално, през каското за мен е по-добре.... не защото имам счупено стъкло, естествено, а защото, ако трябва то да е за сметка на АутоИталия - те тепърва ще го поръчват, две седмици ще го чакам, после кой знае как ще го монтират.....А през каското ще ми го платят до две седмици, но аз още в петък ще мога да си монтирам ново.
Коментар
-
Sev написа:hf hpe написа:Sev написа:твоят е олятнашите не санали е с 5 годишна гаранция, какво казаха?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар