Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз утре ще съм там за една рекламацияда видим дали всичко ще стане така както ми обеща шефа на сервиза по телефона
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

АИ си оправиха нещата, обаче не съвсем доброволно там се запознах с още един съмишленик (1,9 M-Jet 120)ако не излезе нещо неочаквано ще дойде на срещата

Коментар

С трепнещ поглед и буца в гърлото отворих темата, като видях, че си писал Много меко се изказваш....

Коментар

ами какво да ти кажато е дълго за разказванено с две думи си бяха оставили ръцете (сменяхя ми преден десен прозорец)като взимах колата валеше и естествено не съм я гледал подробнослед това забелязах 3 !!! нодеглеждания от тяхна странаи днес почти се опитаха за единия проблем да ме изкарат дребнав оправиха си всичко + смяна на конзолата с пищялката с чисто нова защото я бяха наранили (а се опитваха да ме убеждават че това бил силикон и ще се махне с търкане)

Коментар

Не можеш да ме очудиш с нищо Щом тръгнаха да проверяват дали сервиза в Гърция е лицензиран да работи с тях, при положение, че тях даже ги няма в книжката с официалните сервизи, за разлика от Серес - смятай...

Коментар

Последният път смяна на маслото на едно от служебните Добла: 4часа и половина. Със "записан" час...

Коментар

На "Италфеста" имах удоволствието да покарам "Браво" 1.4 Tjet 120 к.с. За едно кръкче едва ли човек може да прецени добре една кола, но това което ме подразни беше , че на първа при 900-1000 оборота го няма онава рязко потегляне което го има при моя автомобил. Колата тръгва чак след 1800-1900 оборота. Но така или иначе съм решил , че това ще е следващата ми кола, но като станат по 2000-3000 лв.
                SEAT Leon Cupra 300
                Triumph Street Triple 765 R

Коментар

нормалнопреди да се задейства турбото е 15 коня под твоятано като се включи нещата стават други :D

Коментар

Нормално!Дръж го в обороти и няма да имаш проблеми... все пак е турбо-двигател

Коментар

колеги, проскърцват ли ви спирачките ?понякога като се движа съвсем бавно и натисна спирачката скърцат...

Коментар

Да, когато се движа наистина бавно. Според мен това си е нормален звук от търкането на плочките на спирачките в дисковете...

Коментар

баси темата... вие ме отказахте да мисля за нова кола....
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

и да решиш, гледай да не е бяла със стъклен таван...че на едно друго място, Любо обеща да няма втора такава кола в Българияразбирай го както искаш :D

Коментар

Да, аз и на други съм обещавал - например на дилъра ми, ако продаде такава на още някого Казал съм му: "ако те питат за бяла, казваш че не й отива и това е"

Коментар

И моите спирачки присвирват....

Коментар

Working...
                                X