Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

това синьото е объркано според менби трябвало първата регистрация да е 10.2007
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Да, объркали са при последната редакция...Ето го в mobile: http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...615&f1=details

Коментар

lyubohar написа:
        То имаше и един страхотен Mjet 150 - на някакъв шеф там от АИ. 31 хиляди с всички екстри...Кожа, ксенон, бе всичко си има. Ама май го продадоха вече...Edit: хм, продаден, ама още стои там...И още по-интересното - цената е актуализирана: http://fiat.bg/?id=129&lan=BG&nid=21Може да питаш за него. Според моя дилър е продаден, но ако е така защо ще му пипат цената? За тази цена това е страхотен автомобил според мен. А и "синьо мазерати" е доволно рядък и специален цвят. Половин година каско и година и половина гаранция...За 29,000.
        И този го гледах мноооо е як
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

Служебни коли за луди пари, аз пък да ви кажа

Коментар

Kuku написа:
            Служебни коли за луди пари, аз пък да ви кажа
            E шо бре,тва бензиновото е на 3000 км.
            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
            Ventura garage

Коментар

да, и всички тези 3000 километра са навъртяни на тест драйв. то служебна да беше по-добре... на същото това браво, аз лично му извадих душичката преди 2-3 седмици на тест драйв...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

и червеното ли е било тестово...спомням си като беше изложено в автосалонаинтересно защо го продават толкова бързоза синьото съм сигуренпо едно време даже имаше надписи "тест драйв"

Коментар

Да, абсолютно същото е като това, което продават. Винено червено Т-Джет Спорт 150 със задни ел. стъкла. Само като се сетя какво беше и краката ми се разтреперват... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

ама може и да не е било товатой дилъра е печен и ще си каже ако стане въпрос :D

Коментар

За синьото Браво не знам да е било тестово...Прекалено наблъскано е с екстри. Според моя дилър е Бравото на търговския им директор, който го е сменил за нова служебна - новата Делта.

Коментар

lyubohar написа:
                        Да, объркали са при последната редакция...Ето го в mobile: http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...615&f1=details
                        Бате днес те мернах с колата на Семинарията,олееееее наживо е уникална предполагам че няма друго бяло Браво спорт със стъклен таван
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Ventura garage

Коментар

Аз пък го видях на Румънското посолство малко след 15:00ч.

Коментар

Хихи, аз бях и в двата случая Каркам си - със и без конкретна причина. Даже и обедните ми почивки отиват за каране, не за обяд Иначе да, няма друг бял Спорт, а стъклен покрив май не са продавали никога. Иначе имало бяло Браво във Варна, но не е Спорт. В София май няма никакво бяло...

Коментар

малко заимстване от друга тема :D да се похваля:- съботно-неделен градски разход в София 7,8/100- градски разход през седмицата 8,5- борд компютърът смята доста точно, +-100грама/100 кмда се оплача:- Кока-Кола от 0,5 литра не се събира в подлакътника :D леко стърчи

Коментар

Сев, мойта кола харчи извънградско, колкото твойта градско Любо, ти засече ли вече разход?

Коментар

Working...
                                X