Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stoyo написа:
    Днес имах възможност да покарам T-jet 150кс. оборудване "Sport"Колата ми се стори доста масивна и въпреки това с 17 -ки и спортното си окачване вози твърдо като взимам впредвид родната пътна реалност! Управлението и е много приятно, ускорението също!Мисля че би могла да достави в изобилие приятни емоции на собствениците си
    Днас покарах същото това браво и впечатленията се покриват с тези на колегата като допълнение:- интериорът е много приятен, като човекът ме увери, че версия Emotion не се различава по друго освен липсата на червените конци на тапицерията и волана, както и самата тапицерия на седалките. Което прави emotion мой фаворит (има всичко необходимо - трябва да се поръча допълнително само боя/джанти/bluetooth и по желание разтни глезтиики - подгр. на седалки и т.н.).- учудващо голям багажник - очаквах по-малък да е- приятно управление и доста др. по-дребни позитивиотрицателни впечатления:- спирачките са прекалено чувствителни (сигурно се свиква с това)- първа скорост е като при дизелите - слабичка и не може да се ускори на нея както при други автомобили.Автомобилът много ме грабна и сериозно обмислям сделка .

Коментар

Освен изброеното, версията Спорт има: спортен волан (засега не съм намерил разлики с нормалния); лумбална подкрепа (те и самите седалки мисля са по-различни - подсилени отстрани и т.н.); спортни педали и подпора за левия крак; специална тапицерия на вратите (не само седалките); алуминиеви прагове с надпис Браво; спортни бели уреди (вече не са бели ) с вертикално изходно положение на стрелките; Hi-Fi аудио (blaupunkt с 8 колони и събуфер в багажника). И най-вече: "Спорт" режим Отвън разликите са: двоен ауспух, спойлер, червени апарати на спирачките, спортни прагове, спортно окачване и е по-ниска с 1-2 сантиметра.Останалото си го изброил...За мен разликите са достатъчно много, за да се спра на Спорт. Като моят дилър ме убеждаваше, че Спорт е едва ли не съвсем различна кола, докато твоят - точно обратното. А по ирония може и да е един и същи човек Но е въпрос на маркетинг - усетил те е накъде клониш и ти помага да вземеш решението

Коментар

Черен Т-j 150 Спорт е изложен пред Скай Сити направо неам думи. От другата страна има неква Вагина Венто ли е, Джета, Бора ли е не знам, ама навалицата е пред Брависимото :D

Коментар

колета и на мен ми хареса темата колата е много добра ма аЗ сЪм си фен на пунто, така че немам търпение да рипна в abartha :D :D

Коментар

намалението продължава и през ноември 3000 лева за Браво, независимо от двигателя и оборудването
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Което в повечето случаи са си близо 10%

Коментар

Очаквах го, според мен и повече ще стане...Предвид ситуацията в момента.

Коментар

да питамнякой да има идея в какъв формат са картите за навигация на новото Браво

Коментар

The Fiat Bravo range is extended by the brand-new 165 bhp Euro 5 2.0 Multijet: http://www.fiatgroupautomobilespress...a3dca973ab4953

Коментар

мдаааот около две седмици този 2.0 мотор се предлага на западзаменя 1.9 150, след като 1.9 120 също беше замененслед време тези 2 коня над 163 ще играят лоша шега за втора ръка...ако не променят глупавия закон

Коментар

Каква е точно ситуацията с тия 163 коня? Като смятам данъка с онлайн калкулатор...Ами променя се плавно между 150 и 165, няма особено голяма разлика между 160 и 165. Колкото и между 150 и 155 е. Какво пропускам?

Коментар

за данъка няма обаче има акциз при внос...който при старите коли е дебел, защото се плаща на всичките конепри новите коли се плаща само върху конете над 163

Коментар

Добре де, ама това мен защо ме вълнува ако след, примерно, 5г. реша да продам колата? Тя не е внасяна...

Коментар

да, за теб няма значениене си ме разбрал първия път :D

Коментар

Ясно, мерси

Коментар

Working...
                                X