Днес имах възможност да покарам T-jet 150кс. оборудване "Sport"Колата ми се стори доста масивна и въпреки това с 17 -ки и спортното си окачване вози твърдо като взимам впредвид родната пътна реалност! Управлението и е много приятно, ускорението също!Мисля че би могла да достави в изобилие приятни емоции на собствениците си
Днас покарах същото това браво и впечатленията се покриват с тези на колегата като допълнение:- интериорът е много приятен, като човекът ме увери, че версия Emotion не се различава по друго освен липсата на червените конци на тапицерията и волана, както и самата тапицерия на седалките. Което прави emotion мой фаворит (има всичко необходимо - трябва да се поръча допълнително само боя/джанти/bluetooth и по желание разтни глезтиики - подгр. на седалки и т.н.).- учудващо голям багажник - очаквах по-малък да е- приятно управление и доста др. по-дребни позитивиотрицателни впечатления:- спирачките са прекалено чувствителни (сигурно се свиква с това)- първа скорост е като при дизелите - слабичка и не може да се ускори на нея както при други автомобили.Автомобилът много ме грабна и сериозно обмислям сделка .
Освен изброеното, версията Спорт има: спортен волан (засега не съм намерил разлики с нормалния); лумбална подкрепа (те и самите седалки мисля са по-различни - подсилени отстрани и т.н.); спортни педали и подпора за левия крак; специална тапицерия на вратите (не само седалките); алуминиеви прагове с надпис Браво; спортни бели уреди (вече не са бели ) с вертикално изходно положение на стрелките; Hi-Fi аудио (blaupunkt с 8 колони и събуфер в багажника). И най-вече: "Спорт" режим Отвън разликите са: двоен ауспух, спойлер, червени апарати на спирачките, спортни прагове, спортно окачване и е по-ниска с 1-2 сантиметра.Останалото си го изброил...За мен разликите са достатъчно много, за да се спра на Спорт. Като моят дилър ме убеждаваше, че Спорт е едва ли не съвсем различна кола, докато твоят - точно обратното. А по ирония може и да е един и същи човек Но е въпрос на маркетинг - усетил те е накъде клониш и ти помага да вземеш решението
Черен Т-j 150 Спорт е изложен пред Скай Сити направо неам думи. От другата страна има неква Вагина Венто ли е, Джета, Бора ли е не знам, ама навалицата е пред Брависимото :D
мдаааот около две седмици този 2.0 мотор се предлага на западзаменя 1.9 150, след като 1.9 120 също беше замененслед време тези 2 коня над 163 ще играят лоша шега за втора ръка...ако не променят глупавия закон
Каква е точно ситуацията с тия 163 коня? Като смятам данъка с онлайн калкулатор...Ами променя се плавно между 150 и 165, няма особено голяма разлика между 160 и 165. Колкото и между 150 и 155 е. Какво пропускам?
за данъка няма обаче има акциз при внос...който при старите коли е дебел, защото се плаща на всичките конепри новите коли се плаща само върху конете над 163
Коментар