Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте! Искам да попитам някои от колегите с Ново Браво, дали са забелязали че боята нещо по-лесно се драска ...поне според мен. А тези драскотини са доста досадни, щото трябва май всеки път да ходя до застрахователят...ако искам да ми ги оправят. А застраховател неискам да виждам скоро ....На скоро един шемет ме удари и ми огъна задният капак. Сега чакамда ми доставят нов , след като с триста зора успяхме да убедим застрахователятда се поръча нов, а не да се изчуква. То е смешно кола на 2 месеца да се изчуква, най-малкотощото гаранцията против корозия отпада, ама вещото лице на 80 години написал поправка (да го е... )С големи спорове би трябвало да заплатят новият......само се моля да не се окаже ние да си го плащаме ама...Иначе питам за боята щото наистина няколко много странни драскотини се появиха особено на предният капак ипредната броня, пък колата е почти нова. А пък на баща ми Пежо 407 на три години ще стане и няма такова нещо Ако някои има подобни наблюдение да сподели

Коментар

не го открих това клипче никъде във форума, та...http://www.youtube.com/watch?v=xEqV8...eature=related
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Привет колеги,преди няколко седмици Бравото мина 10 000км и сега е почти 11К :D .Ето и впечатленията ми през тези изминати километри.Първо да кажа, че нямам никакви оплаквания по колата, не че съм навъртял кои знае колко, но все пак...Колата е с приличен разход- 6 средно на 100 като да речем 30 градско и 70 извънградско (мисля че така се измерваха и средните стойности на производителите).Единсвеното което ме притеснява е цената на дизела и качеството му, но това кой не го притеснява .Окачването не е за комфортно возене по наш’те хубави селски пътеки, тъй като е твърдичко, но не е по различно от окачването на други автомобили от този клас.Скоро предстои смяна на консумативи и ще споделя какви са разходите.Та това е засега от мен!Поздрави на всички и безаварийно!

Коментар

браво ВИК за Бравото и мн голямо мерси на колегата достоен веднага за списание АутоБилд...мерцим за представянето и аз мога да споделя нещо за ноеото Браво...случайно в Пловдив утивам на кафе и гледам пред него нещо леко наподобяващо А3ка но малко по страховито...приближавам се и гледам ФИАТ БРАВО...ТЕСТ автомобил ,черен ....Уникален ..оставих си очите там..че и акъла ...кофти само за мойто момиче щото ме усети че се прехласнах и си насочих вниманието към колата по време на последвалото ни кафе...яд ме е само че не бях до Бравото когато си тръгна,искаше ми се да 4уя как е "шума"
          ---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----

Коментар

Екстри на Браво

Привет. Обмислям покупката на Браво, но някои неща в прикачения файл с екстрите (мерси за него между другото; няма го на сайта на Фиат, който като цяло е пълна скръб - професионално мнение) силно ме озадачиха. Става дума за следното:- задни електроуправляеми стъкла - ОК, това е ясно какво е, но е абсурдно да е екстра за най-високото ниво на оборудване.- предни подглавници срещу камшичен удар- не мога да допусна, че такива няма серийно, обще повече, че са включени в описанието на най-ниското ниво на оборудване - Active. Да не би да става дума за автоматични такива? Тоест изместващи се към главата на човека с цел да го предпазят по-добре при удар отзад?- задни предпазни колани с обтегачи и ограничител на тежестта - това вече съвсем ме хвърли в оркестъра. Базовото ми Daewoo от 1993 година има задни колани с обтегачи... - кит "хром" - някой знае ли какво точно включва?- всички опции за резервна гума са дадени като "екстра". Значи ли това, че колата идва без резервна гума стандартно?Ще съм много благодарен ако някой вече минал по този път ме осветли по горните точки.Между другото съм се спрял на 1.4 T-Jet 150 Sport и трябва да призная, че (засега) единствено двигателят ме накара да обмислям Фиат Браво и ме отдалечи от вече почти направения ми избор на кола Предстои тепърва да я разгледам колата и да я потествам.ЕДИТ: едното от нещата стана ясно и го махнах; и добавих едно...

Коментар

Цените и екстрите на сайтовете на повечето вносители доста се различават от реалните.В момента май тече някаква промоция -3000 или 4000лв. На един билборд се загледах.

Коментар

Именно затова питам директно тук за "реалните". Опитвам се да си спестя едно разхождане дотам Ако някой е наясно да пише по същесвто, плз...Промоцията е супер, но ще я изпусна...

Коментар

колега, във форума има само един представител с този автомобил :D така че най-добре да отидеш до АИ
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

при новите коли вече и 4-те колела са ева ли не "екстра"целта е да звучи колкото се може по напудренорезервно колело с нормален размер наистина е екстраиначе колата идва с "фик енд го" кит който се състои от компресор и пяна за да залепиш гуматанадали някой прави сметка, че може да изкривиш джантаа относто халогените при завиванеработят само на първа скорост

Коментар

Bravo

колеги, в сряда ми пристига колата - браво спорт, с бензиновия двигател 150 коня. като влезна във владения ще пиша пак за впечатлението ми от точно този двигател. не съм го карал досега. на тест драйва карах малкия двигател(12о к.с бензин) и бях впечатлен макар че слизам от баварец.

Коментар

честито и безаварийно :D
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Здравейте на всички ценители на италианските автомобили.От 20 дни моето семейство се вози на новото ,,Браво".Колата е перфектен семеен автомобил,но повече информация мога да ви дам след като навъртим още хиляда километра по пътищата на България.За момента е само на 500 км,забележки нямаме никакви.

Коментар

stefanov_i написа:
                            Здравейте на всички ценители на италианските автомобили.От 20 дни моето семейство се вози на новото ,,Браво".Колата е перфектен семеен автомобил,но повече информация мога да ви дам след като навъртим още хиляда километра по пътищата на България.За момента е само на 500 км,забележки нямаме никакви.
                            Честито колега, и много безаварийни километри!Дай да я видим новата Фичка, пусни малко снимки и ние да се порадваме! :D С кой двигател е?
                            Space Star 1.9 DID

Коментар

Благодаря за пожеланието! БРАВОТО е 1.4 16V бензин. За съжаление не съм го снимал, но ще направя и това.Сега е на 1800 км. и мога да кажа само едно ’ПЕРФЕКТЕН АВТОМОБИЛ’.Между другото си караме и ’Брава’1.6 16V, която макар и по-възрастна е перфектна.

Коментар

току що 1 колежка ми каза, че са поръчали с мъжа й новото Браво бензин 90 к.с. мислели за Линея 77 к.с. ама като видяли Бравото на живо се отказали...п.п. обеща да ме качат да пробвам :D
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X