Вчера пред Народното събрание видях едно с пловдивска регистрация. Страхотен автомобил!Дали няма се навие да го смени и да вземе моето Браво?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:Днес в 18ч. на бул."Арсеналски" - 1.9 Мултиджет 120к.с.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
GTipo написа:Вчера се разминах с едно ново Браво, на бул. Черни връх. Странен кафяв цвят беше. Или тъмно червен, не знам със сигурност. Страхотно впечатление прави тая кола!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Здравейте фенове на ФИАТ Преди 2-3 седмици ми пристигна Новото Браво 16V Multijet 150 Тъй като съм от Стара Загора,а по принцип живея в Софиа колата е регистрирана там ( в Ст.З) (от лизинговата компания).Колата е поръчахме от Варненският автосалон и дойде сравнително бързо , но за жалост чакам стоманени джанти за зимните гуми и все още не съм я подкарал към София. Иначе колата е страхотна и който се е качил да покара не иска да слезе ...но имам няколко въпроса към собствениците на ново браво:1.Първо разхода ми градско пише по книжка че е някъде около 8 (даже 7 и нещо) но до момента ми прави 12-13... вярно не съмнулирал трип компютъра и не е много достоверно засичането но все пак....дали причината е разработката на двигателят незнам...2.При спряла кола първата ми влиза сравнително трудничко, ако се движи няма проблем но при спряла... ...баща ми каза че си влиза нормално ама на мене не ми е така...все пак имам опит и с други марки и е доста по различно (Пежо 407, Партнер) .....даже и стара ни Регата от ФИАТ :D Ако някой си има идея или е срешнал подобни затруднения ще се радвам да пише
Коментар
-
Vik написа:Здравейте фенове на ФИАТ Преди 2-3 седмици ми пристигна Новото Браво 16V Multijet 150 Тъй като съм от Стара Загора,а по принцип живея в Софиа колата е регистрирана там ( в Ст.З) (от лизинговата компания).Колата е поръчахме от Варненският автосалон и дойде сравнително бързо , но за жалост чакам стоманени джанти за зимните гуми и все още не съм я подкарал към София. Иначе колата е страхотна и който се е качил да покара не иска да слезе ...но имам няколко въпроса към собствениците на ново браво:1.Първо разхода ми градско пише по книжка че е някъде около 8 (даже 7 и нещо) но до момента ми прави 12-13... вярно не съмнулирал трип компютъра и не е много достоверно засичането но все пак....дали причината е разработката на двигателят незнам...2.При спряла кола първата ми влиза сравнително трудничко, ако се движи няма проблем но при спряла... ...баща ми каза че си влиза нормално ама на мене не ми е така...все пак имам опит и с други марки и е доста по различно (Пежо 407, Партнер) .....даже и стара ни Регата от ФИАТ :D Ако някой си има идея или е срешнал подобни затруднения ще се радвам да пишеSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
Vik написа:Здравейте фенове на ФИАТ Преди 2-3 седмици ми пристигна Новото Браво 16V Multijet 150 Тъй като съм от Стара Загора,а по принцип живея в Софиа колата е регистрирана там ( в Ст.З) (от лизинговата компания).Колата е поръчахме от Варненският автосалон и дойде сравнително бързо , но за жалост чакам стоманени джанти за зимните гуми и все още не съм я подкарал към София. Иначе колата е страхотна и който се е качил да покара не иска да слезе ...но имам няколко въпроса към собствениците на ново браво:1.Първо разхода ми градско пише по книжка че е някъде около 8 (даже 7 и нещо) но до момента ми прави 12-13... вярно не съмнулирал трип компютъра и не е много достоверно засичането но все пак....дали причината е разработката на двигателят незнам...2.При спряла кола първата ми влиза сравнително трудничко, ако се движи няма проблем но при спряла... ...баща ми каза че си влиза нормално ама на мене не ми е така...все пак имам опит и с други марки и е доста по различно (Пежо 407, Партнер) .....даже и стара ни Регата от ФИАТ :D Ако някой си има идея или е срешнал подобни затруднения ще се радвам да пише
Коментар
-
Vik написа:Здравейте фенове на ФИАТ Преди 2-3 седмици ми пристигна Новото Браво 16V Multijet 150 Тъй като съм от Стара Загора,а по принцип живея в Софиа колата е регистрирана там ( в Ст.З) (от лизинговата компания).Колата е поръчахме от Варненският автосалон и дойде сравнително бързо , но за жалост чакам стоманени джанти за зимните гуми и все още не съм я подкарал към София. Иначе колата е страхотна и който се е качил да покара не иска да слезе ...но имам няколко въпроса към собствениците на ново браво:1.Първо разхода ми градско пише по книжка че е някъде около 8 (даже 7 и нещо) но до момента ми прави 12-13... вярно не съмнулирал трип компютъра и не е много достоверно засичането но все пак....дали причината е разработката на двигателят незнам...2.При спряла кола първата ми влиза сравнително трудничко, ако се движи няма проблем но при спряла... ...баща ми каза че си влиза нормално ама на мене не ми е така...все пак имам опит и с други марки и е доста по различно (Пежо 407, Партнер) .....даже и стара ни Регата от ФИАТ :D Ако някой си има идея или е срешнал подобни затруднения ще се радвам да пише
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар