Опит с газифицирането нямам, но и аз от няколко дни имам абсолютно същата колица,само че с газово. Газовото е поставено от дилъра преди въвеждането на автомобила в експлоатация. Предполагам ще ти е интересно да видиш снимки на разположението, но ще имам такава възможност чак в края на седмицата.За разхода все още нямам лични впечатления, но преди да го купя проучих как стоят нещата при този модел. За сведение - по голямата част от тези машини дават 8,7 на 100 газ, комбиниран разход, но не става дума за България.За ремъците - при мен е фиксирано вече сервизното посещение на 114 000 хиляди. Предполагам, че е фиксирано на толкова, защото съвпада с смяна на масла.Все още ми е твърде далече, и не съм се интересувал каква брадва са ми наточили в сервиза. Отделно, че е твърде вероятно да си ги сменя в България, а и до тогава може и да съм сменил колата.За накладки и дискове имам някакви идеи, но не живея в Бг и едва ли ще са ти от полза.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
yuliyancho написа:Недей да разваляш колата с тези газови :D Тази кола с турбо не е за градско,а за извън градско :D
Коментар
-
alfageorgi написа:Ако някой има личен опит с газифициране на точно този мотор ще съм благодарен да сподели -модел на газовия инжекционF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Изключителен съвет - послушай го![/quote]Благодаря за информацията!!! Малко нахално , но ако може да ми кажете и какви пари е горе долу и къде може да го сложат цена нямате.Аз съм от Плевен и тук много монтират Фобос , някой техен модел може ли да препоръчате?Питам защото според мен поддръжката и сигурния , квалифициран и точен сервиз е също важен за ГИ , а не ми се ходи на 200км. за смяна на филтър или промяна на настройките.Е , ако няма избор просто ще ви послушам защото опита е важен , а експерименти не ми се правят.
Коментар
-
странен шум вибрация
Здравейте колеги , О т няколко дни чувам странно паразитно бръмчене от към моторния отсек, като вибриране на откачена кора или нещо подобно.Интересното е , че се появява от време на време по често като е студена и след време изчезва но не знам кога .Прегледах за откачени неща кори малки елементи върху и под торпедото и коша на двигартеля , няма нищо.Случайно един познат автомонтьорче , се заслуша и ми вика я включи климатика и звука се усили.Отсече веднага лагер на климатик което до колкото четох е всъщност лагер на шайбата на компресора .След един два дена пак пробвах , като се чуваше звука включвам климатгика и шума изчезва, като забравих да кажа че тази паразитна вибрация изчезва винаги като подам газ.Смятате ли че е най логично това да е проблема ми е питането и какво според вас може да е , имайте предвид че звука не е скърцащ нито като на приплъзване на пистов ремък.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
Re: странен шум вибрация
asus написа:Здравейте колеги , О т няколко дни чувам странно паразитно бръмчене от към моторния отсек, като вибриране на откачена кора или нещо подобно.Интересното е , че се появява от време на време по често като е студена и след време изчезва но не знам кога .Прегледах за откачени неща кори малки елементи върху и под торпедото и коша на двигартеля , няма нищо.Случайно един познат автомонтьорче , се заслуша и ми вика я включи климатика и звука се усили.Отсече веднага лагер на климатик което до колкото четох е всъщност лагер на шайбата на компресора .След един два дена пак пробвах , като се чуваше звука включвам климатгика и шума изчезва, като забравих да кажа че тази паразитна вибрация изчезва винаги като подам газ.Смятате ли че е най логично това да е проблема ми е питането и какво според вас може да е , имайте предвид че звука не е скърцащ нито като на приплъзване на пистов ремък.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Според сайта на фобос, фобос 1 за 1120 лева би трябвало да свърши работа. За съжаление нямам впечетления за такава система.На Ситроена монтирахме ноември месец Стаг 300 премиум- 1550 лева, ситроена е С4 и е Евро 4. За сега вече 8500 км няма проблеми.На дълго без клима пада разхода под 7 , колата е 1,4 88 кончета.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Erdinger Weiß написа:............. Отделно, че е твърде вероятно да си ги сменя в България, а и до тогава може и да съм сменил колата.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
lyubohar написа:Не мога да разбера защо всички наричат Бравото "фиатче" :D Толкова малко ли изглежда наистина, за мен си е нормален хеч-бек, но и моите познати все "фиатчето", та "фиатчето" Супер е иначе, сложи оригиналните 18-ки и ще заспи
Коментар
-
alfageorgi написа:lyubohar написа:Не мога да разбера защо всички наричат Бравото "фиатче" :D Толкова малко ли изглежда наистина, за мен си е нормален хеч-бек, но и моите познати все "фиатчето", та "фиатчето" Супер е иначе, сложи оригиналните 18-ки и ще заспиFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар