Мултиеър е бензиндизела се е Мултиджет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
My bad Новия Мултиджет имах предвид. Има ли тук някой с такова Браво (или Пунто) и по-специално ме интересуват инжекторите капризни ли са към нашата нафта. И какъв горе-долу разход градско да очакваме в сравнение с 6.9л/100 на 1.9 120кс и 6.3л/100 на Астра Н (100к.с.) която е на същите килограми?Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
lyubohar написа:Ще изглежда ужасно с 16-ки наистина Макар че моята с 16-ки зимата не е толкова зле, но при мен размерът не се набива на очи толкова заради черния цвят на джантата.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Колеги вече повече от месец карам Браво 1.6 дизел 105 к.с. ,тъй като още не е пристигнала скоростната кутия на моята Очарован съм от мотора . В смисъл динамика и разход.Иначе работи доста шумно ,като немска печка. Конете на Бравото (105) са сравними като динамика с 131 к.с на германците .Много кратно изпробвано през този месец Разхода в Бургас с моето тежко копито е 7 л.Като се има в предвид ,че загрява много по-бавно от бензиновото. Извън града пада на 5 л. ,със скорост до 120 км,може и още да падне ,но значи няма да е карана от мен"Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
Flow написа:lyubohar написа:Ще изглежда ужасно с 16-ки наистина Макар че моята с 16-ки зимата не е толкова зле, но при мен размерът не се набива на очи толкова заради черния цвят на джантата.
Коментар
-
Шума е единственото, което ме спира от "талянски дизел"... Астра-та 1.7 100к.с също е доста пъргава и като ръгнеш 5-та си е направо като автоматик наема си и на баири дори с по-ниска скорост, а двигателя е сравнително тих. Иначе някакви идеи какви са цените на съединител (с маковик)... че на Астрите са едни цифри над 2 бона с помпата, та се поръчват от ибей за по-евтино.didobeast написа:Колеги вече повече от месец карам Браво 1.6 дизел 105 к.с. ,тъй като още не е пристигнала скоростната кутия на моята Очарован съм от мотора . В смисъл динамика и разход.Иначе работи доста шумно ,като немска печка. Конете на Бравото (105) са сравними като динамика с 131 к.с на германците .Много кратно изпробвано през този месец Разхода в Бургас с моето тежко копито е 7 л.Като се има в предвид ,че загрява много по-бавно от бензиновото. Извън града пада на 5 л. ,със скорост до 120 км,може и още да падне ,но значи няма да е карана от менFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Шума е единственото, което ме спира от "талянски дизел"... Астра-та 1.7 100к.с също е доста пъргава и като ръгнеш 5-та си е направо като автоматик наема си и на баири дори с по-ниска скорост, а двигателя е сравнително тих. Иначе някакви идеи какви са цените на съединител (с маковик)... че на Астрите са едни цифри над 2 бона с помпата, та се поръчват от ибей за по-евтино.didobeast написа:Колеги вече повече от месец карам Браво 1.6 дизел 105 к.с. ,тъй като още не е пристигнала скоростната кутия на моята Очарован съм от мотора . В смисъл динамика и разход.Иначе работи доста шумно ,като немска печка. Конете на Бравото (105) са сравними като динамика с 131 к.с на германците .Много кратно изпробвано през този месец Разхода в Бургас с моето тежко копито е 7 л.Като се има в предвид ,че загрява много по-бавно от бензиновото. Извън града пада на 5 л. ,със скорост до 120 км,може и още да падне ,но значи няма да е карана от менFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
За 1.6 Мултиджет 105к.с само съединител/феродов+притискател/ е на 600++лв,лагер помпата 200--250лв и маховик около 1200лв и отидохме на 2К :DLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар