Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мултиеър е бензиндизела се е Мултиджет
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

My bad Новия Мултиджет имах предвид. Има ли тук някой с такова Браво (или Пунто) и по-специално ме интересуват инжекторите капризни ли са към нашата нафта. И какъв горе-долу разход градско да очакваме в сравнение с 6.9л/100 на 1.9 120кс и 6.3л/100 на Астра Н (100к.с.) която е на същите килограми?
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

има такова във форума1,6 105 к.с.вече на 65 000 к.м.никакви проблемиразход в София (не знам къде и как се кара) - около 6,0/100

Коментар

lyubohar написа:
          Ще изглежда ужасно с 16-ки наистина Макар че моята с 16-ки зимата не е толкова зле, но при мен размерът не се набива на очи толкова заради черния цвят на джантата.
          Колко ужасно ще изглежда? Ще иглежда "ужасно" като Fiat Bravo с джанти 16", със заводски тасове на Fiat. И тук в Бургас колега с Bravo T-Jet 120 HP не ми позволява да помисля за летни гуми (джанти) 16", но ..... нека поживеем!
          FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

и все пак си със спортен пакет

Коментар

Flow написа:
              Колко ужасно ще изглежда?...
              Нищо ужасно няма - и моето е със спорт пакет и си изглежда супер със заводските лети 16-ки. Виж, със "зимните" 15-ки наистина не изглежда добре .
              Прикачени файлове
              Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
              Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
              Ex: Marea 2.4 JTD 2000
              Ex: Brava 1.6 1997
              Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Колеги вече повече от месец карам Браво 1.6 дизел 105 к.с. ,тъй като още не е пристигнала скоростната кутия на моята Очарован съм от мотора . В смисъл динамика и разход.Иначе работи доста шумно ,като немска печка. Конете на Бравото (105) са сравними като динамика с 131 к.с на германците .Много кратно изпробвано през този месец Разхода в Бургас с моето тежко копито е 7 л.Като се има в предвид ,че загрява много по-бавно от бензиновото. Извън града пада на 5 л. ,със скорост до 120 км,може и още да падне ,но значи няма да е карана от мен
                "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

Flow написа:
                  lyubohar написа:
                  Ще изглежда ужасно с 16-ки наистина Макар че моята с 16-ки зимата не е толкова зле, но при мен размерът не се набива на очи толкова заради черния цвят на джантата.
                  Колко ужасно ще изглежда? Ще иглежда "ужасно" като Fiat Bravo с джанти 16", със заводски тасове на Fiat. И тук в Бургас колега с Bravo T-Jet 120 HP не ми позволява да помисля за летни гуми (джанти) 16", но ..... нека поживеем!
                  Ти си знаеш, все пак ако решиш да махаш 18-ките имай ме предвид моля.

Коментар

Flow - Като сложиш зимните гуми ще размислиш Няма да имаш тъпрение да дойде пролетта и да сложиш другите :D

Коментар

Шума е единственото, което ме спира от "талянски дизел"... Астра-та 1.7 100к.с също е доста пъргава и като ръгнеш 5-та си е направо като автоматик наема си и на баири дори с по-ниска скорост, а двигателя е сравнително тих. Иначе някакви идеи какви са цените на съединител (с маковик)... че на Астрите са едни цифри над 2 бона с помпата, та се поръчват от ибей за по-евтино.
                      didobeast написа:
                      Колеги вече повече от месец карам Браво 1.6 дизел 105 к.с. ,тъй като още не е пристигнала скоростната кутия на моята Очарован съм от мотора . В смисъл динамика и разход.Иначе работи доста шумно ,като немска печка. Конете на Бравото (105) са сравними като динамика с 131 к.с на германците .Много кратно изпробвано през този месец Разхода в Бургас с моето тежко копито е 7 л.Като се има в предвид ,че загрява много по-бавно от бензиновото. Извън града пада на 5 л. ,със скорост до 120 км,може и още да падне ,но значи няма да е карана от мен
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Браво не е особено добре обезшумено от страна на мотора, а и колегата го сравнява с бензинововсе пак това е М-Джет 2не бих казал, че е шумно

Коментар

А дизела със скъпия модел съединител/маховик ли е?

Коментар

няма да се плашитеза тази кола съединител плюс маховик на ЛУК е към 600-700 левасамо на 2.0 М-Джет цените са малко по-сериозни

Коментар

spark написа:
                              Шума е единственото, което ме спира от "талянски дизел"... Астра-та 1.7 100к.с също е доста пъргава и като ръгнеш 5-та си е направо като автоматик наема си и на баири дори с по-ниска скорост, а двигателя е сравнително тих. Иначе някакви идеи какви са цените на съединител (с маковик)... че на Астрите са едни цифри над 2 бона с помпата, та се поръчват от ибей за по-евтино.
                              didobeast написа:
                              А, ако е Multijet 150 и включиш 6-та.
                              FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

За 1.6 Мултиджет 105к.с само съединител/феродов+притискател/ е на 600++лв,лагер помпата 200--250лв и маховик около 1200лв и отидохме на 2К :D
                                LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                                LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                                LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                                Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                                Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Working...
                                X