Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
за труд нямасамо за частитедай разбивка на ценитеиначе си виж накладкитене може за 30 000 да са заминалимоите са на 45 000 и имат още много, на Светльо са над 60 и те май иматвярно че караш много градско, ама все пак...освен да са сменили доставчикаиначе ако са за смяна отивай картата в Руди96 и взимай Ferodo Premier - имат ги налични
Коментар
-
Маслен филтър - 14,43 с отстъпкатаСвещи - 56,79 с отстъпкатаФилтър климатик - 28,43 с отстъпкатаСпирачна течност (не я бях сменил на втората година - защо не са ми казали още тогава не е ясно) - 13,75смяна масло - 64смяна спирачна течност - 30провека главни компоненти - 21компютърна проверка - 7,60май са нормални цените, просто доста неща се натрупаха
Коментар
-
Измерих колата с G-Tech-a онзи ден...130 коня реална мощност. Жалко, че нещо са променяли по менютата с посления ъпдейт, и не ми изписва крайната мощност (с корекциите, тази която е за сравнение с фабричната). Но предвид, че загубите по трансмисията се считат за 15%, това си прави точно 150 коня. Тия дни ще сваля нов фърмуер, там е оправено, и ще тествам пак.На 0-100 съм отчайващо зле, 9,5 от първия опит (без чипа), повече опити и не правих...Имаше движение, а и с тия гуми просто не става. Трябва на писта, да отдели човек време да направи поне 10 теста, докато хване оптималното тръгване
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар