Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

дам: http://www.knfilters.com/search/prod...px?Prod=E-2995

Коментар

Последно кои накладки препоръчвате, че предните са ми за смяна?

Коментар

ти добре ли видя че са за смяна?не ми се вярва нещо
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Не, според АИ е това. Ще ги проверя и аз. Иначе ми смениха филтри, масло, спирачна течност, свещи + диагностика (ходова част + компютър). С мой филтър и масло. Всичко 290 лева...Множко ми се видя, уж ми сметнаха и отсъпката за частите...(за труд нали нямахме?)

Коментар

за труд нямасамо за частитедай разбивка на ценитеиначе си виж накладкитене може за 30 000 да са заминалимоите са на 45 000 и имат още много, на Светльо са над 60 и те май иматвярно че караш много градско, ама все пак...освен да са сменили доставчикаиначе ако са за смяна отивай картата в Руди96 и взимай Ferodo Premier - имат ги налични

Коментар

Маслен филтър - 14,43 с отстъпкатаСвещи - 56,79 с отстъпкатаФилтър климатик - 28,43 с отстъпкатаСпирачна течност (не я бях сменил на втората година - защо не са ми казали още тогава не е ясно) - 13,75смяна масло - 64смяна спирачна течност - 30провека главни компоненти - 21компютърна проверка - 7,60май са нормални цените, просто доста неща се натрупаха

Коментар

даизглеждат окспирачната можеше да не ти я сменятти си забравил, че като ти подменяха помпата я смениха :D ...има ли разлика в звука от мотора между Кастрол и Арал?

Коментар

Може и да са свършили накладките.... зависи от стила на каране А и в сервиза едва ли ги чакат да опрат на метал - сигурно може да изкарат още няколко хиляди

Коментар

то и оттогава има две години, така че пак е навреме струва ми се по-различен звукът, да, но не мога да определя от какво...все пак и филтъра смених...ще тествам още малко и ще кажа

Коментар

е значи предния път затова не са я сменилиимат записано кога е сменена - да не повярва човек ...K&N пристигна ли?

Коментар

да, даже го сложиха днес година и 6-7 месеца са минали оттогава, тоест горе-долу е навреме

Коментар

с този филтър би трябвало да се промени звука от мотора

Коментар

да, променен е - нали това викам, не знам дали е от филтъра или от маслото...със сигурност турбото се чува по-добре, което е от филтъра....и колата диша една идея по-добре, усеща се

Коментар

и сега с това масло направо летиш :D

Коментар

Измерих колата с G-Tech-a онзи ден...130 коня реална мощност. Жалко, че нещо са променяли по менютата с посления ъпдейт, и не ми изписва крайната мощност (с корекциите, тази която е за сравнение с фабричната). Но предвид, че загубите по трансмисията се считат за 15%, това си прави точно 150 коня. Тия дни ще сваля нов фърмуер, там е оправено, и ще тествам пак.На 0-100 съм отчайващо зле, 9,5 от първия опит (без чипа), повече опити и не правих...Имаше движение, а и с тия гуми просто не става. Трябва на писта, да отдели човек време да направи поне 10 теста, докато хване оптималното тръгване

Коментар

Working...
                                X