Забравих да ви кажа - PROXI ALIGNMENT оправи мигащия километраж. Оказва се, че ECU на двигателя е програмирано 2010-та, a BODY компютъра 2008-ма ??? Това как е възможно, двигател ли са сменяли?
Забравих да ви кажа - PROXI ALIGNMENT оправи мигащия километраж. Оказва се, че ECU на двигателя е програмирано 2010-та, a BODY компютъра 2008-ма ??? Това как е възможно, двигател ли са сменяли?
Не,най вероятно е препрограмирано ЕКУ-то на колата,може да е имало проблем със софтуера
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
някой ползвал ли е www.avtogumi.bg тези? за покупка пише добри отзиви, интересува ме ако ги ползвам и за самата смяна дали са добри гумаджии?
Дам, мойте зимни Falken са от тук. Доволен съм от тях, поръчвай смело. Лошото е че в последно време вдигнаха цените, според тях каучукът станал по скъп по цял свят... Но има голям избор и ти казват ДОТ-а. Доставката за София е безплатна, а мобилния монтаж е готин. Идва един бус, спира до колата ти и ги монтира направо.
Днес ми смениха рейката и почукването се оправи Преди 2 седмици боядисвах цялата лява страна и също се справиха сравнително бързо и добре, с изключение на една стечка лак, която ги карах да оправят.Явно има прогрес наистина... което не променя факта, че ми изкараха колата на 6 000 оборота от гаража... а какво се случва с колите докато няма никой ... мъка ми е да си представя.
Не,най вероятно е препрограмирано ЕКУ-то на колата,може да е имало проблем със софтуера
Случвало ли се е на някой вече? Четох нещо тук, като разглеждах преди да купя бравото, че дюзите са по някакъв начин кодирани за определено ECU. Възможно ли е да са сменяли дюзи? Всъщност ми е все тая, навъртях му 20 000 км почти и си върви идеално.
Случвало ли се е на някой вече? Четох нещо тук, като разглеждах преди да купя бравото, че дюзите са по някакъв начин кодирани за определено ECU. Възможно ли е да са сменяли дюзи? Всъщност ми е все тая, навъртях му 20 000 км почти и си върви идеално.
Едва ли се е случвало на някой,иначе дюзите не са кодирани за ЕКУ-то,просто имат кодове за да ги разпознава ЕКУ-то и сътветно да прави корекция на съответния цилиндър.
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Aмортесьорите за оригинално вграждане в Браво са марка Дампо/вчера сменяхме на едно 4 бр./,аз съм втрещен,знаех че италианците са идиоти,ма чак толкова
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар