Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брех, вчера видях бял дизелов спорт, при това спря до мен на паркинга на един ресторант по магистрала Тракия...Егати късмета

Коментар

и какво се оказакросоувърът, който ще замени браво май ще е на базата на 500ще се казва 500Х
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

E. аз четох, че щял да замени Седичи, не Браво.

Коментар

Забравих да ви кажа - PROXI ALIGNMENT оправи мигащия километраж. Оказва се, че ECU на двигателя е програмирано 2010-та, a BODY компютъра 2008-ма ??? Това как е възможно, двигател ли са сменяли?

Коментар

rotdot написа:
            Забравих да ви кажа - PROXI ALIGNMENT оправи мигащия километраж. Оказва се, че ECU на двигателя е програмирано 2010-та, a BODY компютъра 2008-ма ??? Това как е възможно, двигател ли са сменяли?
            Не,най вероятно е препрограмирано ЕКУ-то на колата,може да е имало проблем със софтуера
            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
            Ventura garage

Коментар

Mury, тая сутрин май те мернах при хладилния завод.
              Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

bravo_2626 написа:
                Mury, тая сутрин май те мернах при хладилния завод.
                Може,всяка сутрин минавам оттам,нали сервиза е в Орландовци
                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                Ventura garage

Коментар

някой ползвал ли е www.avtogumi.bg тези? за покупка пише добри отзиви, интересува ме ако ги ползвам и за самата смяна дали са добри гумаджии?
                  Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

boyo написа:
                    някой ползвал ли е www.avtogumi.bg тези? за покупка пише добри отзиви, интересува ме ако ги ползвам и за самата смяна дали са добри гумаджии?
                    Дам, мойте зимни Falken са от тук. Доволен съм от тях, поръчвай смело. Лошото е че в последно време вдигнаха цените, според тях каучукът станал по скъп по цял свят... Но има голям избор и ти казват ДОТ-а. Доставката за София е безплатна, а мобилния монтаж е готин. Идва един бус, спира до колата ти и ги монтира направо.
                    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Днес ми смениха рейката и почукването се оправи Преди 2 седмици боядисвах цялата лява страна и също се справиха сравнително бързо и добре, с изключение на една стечка лак, която ги карах да оправят.Явно има прогрес наистина... което не променя факта, че ми изкараха колата на 6 000 оборота от гаража... а какво се случва с колите докато няма никой ... мъка ми е да си представя.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Mury написа:
                        rotdot написа:
                        Не,най вероятно е препрограмирано ЕКУ-то на колата,може да е имало проблем със софтуера
                        Случвало ли се е на някой вече? Четох нещо тук, като разглеждах преди да купя бравото, че дюзите са по някакъв начин кодирани за определено ECU. Възможно ли е да са сменяли дюзи? Всъщност ми е все тая, навъртях му 20 000 км почти и си върви идеално.

Коментар

rotdot написа:
                          Mury написа:
                          rotdot написа:
                          Случвало ли се е на някой вече? Четох нещо тук, като разглеждах преди да купя бравото, че дюзите са по някакъв начин кодирани за определено ECU. Възможно ли е да са сменяли дюзи? Всъщност ми е все тая, навъртях му 20 000 км почти и си върви идеално.
                          Едва ли се е случвало на някой,иначе дюзите не са кодирани за ЕКУ-то,просто имат кодове за да ги разпознава ЕКУ-то и сътветно да прави корекция на съответния цилиндър.
                          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                          Ventura garage

Коментар

Aмортесьорите за оригинално вграждане в Браво са марка Дампо/вчера сменяхме на едно 4 бр./,аз съм втрещен,знаех че италианците са идиоти,ма чак толкова
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Ventura garage

Коментар

и какви сложихте?и какъв беше ефекта?отдавна съм казал че заводските са пълни боклуци...правени са за идеално равни пътища
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Какво Браво сте гледали, Спорт или обикновено?

Коментар

Working...
                                X