Всичко зависи от нафтата,иначе мойта кола,преди да го премахна правеше регенерация през около 400 км..Сега обаче от 25 000 км. насам съм забравил какво значи това. Премахването е най-добрия избор.На бащата Доблото като дойде от Испания,последните 5 регенерации бяха през 1100 км.,откакто почнахме да го караме с Бг нафта почна през 300-400 км.,сами си правете изводите
Под регенерация имаш предвид посещение на сервиза ли? През 400 км ?Е то хубаво се махат филтрите, ама чак след изтичане на гаранцията. Май трябваше да си остана на бензин.
Неее приятелю,колата си прави сама регенерация,в сервиза се ходи когато се задръсти тотално филтъра,след като са прекъснати например 15 регенерации на колата и филтъра е запушен на 350 % Когато колата започне сама да прави регенерация,трябва да се кара около 15-20 мин,над 2500 об/мин.
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
преди време бях писал, че едната лятна гума е дала фира в някоя дупка и е за боклука, така че сега трябва да купувамне съм много навътре в нещата и за това искам съвет 1. тъй като старите 3 гуми имат още живот (няма и 30 к км да са минали, имат още добър грайфер) ок ли е да купя само 2 нови, които да сложа на предните две колела, а догодина да сменя и другите две? 2. ще взема vredestein защото съм много доволен от зимните. Летни или всесезонни да взема? Тези , които са фабричните какви са? Quatrac 3 всесезонни са около 30-40 лв по-скъпи от летните sportrac
Някой знае ли каква роля играе една плоска греда между предните две колела? Някаква ролбар функция, може би... Беше леко огъната след свръхмеката зима, която имахме, та се наложи да я поизправя - просто се провесих на нея, че опираше на едно място в шасито и създаваше гаден шум.P.S. Някой чувал ли е нещо за тези: http://jrtuning.com/
Някой знае ли каква роля играе една плоска греда между предните две колела? Някаква ролбар функция, може би... Беше леко огъната след свръхмеката зима, която имахме, та се наложи да я поизправя - просто се провесих на нея, че опираше на едно място в шасито и създаваше гаден шум.P.S. Някой чувал ли е нещо за тези: http://jrtuning.com/
Тези па за първи път ги чувам П.С.Аз пък се отказах да си продавам колата,няма смисъл трябва да я подаря на някой,пък сърцето не ми дава,кво да правиш-любов
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Тия Алфи... как да я продадеш :DАз по едно време ги разглеждах, бях влюбен много дълго време и накрая съвсем случайно ми изпадна оферта за нещо различно :D За момента съжалявам само когато видя някоя черна 159 :DКакто и бялото Браво на Любо, ако изобщо е неговото :D Макар че нали няма друго с таван :DНо пък като сваля тавана на кабриото и тия мисли изветряват :DТия JRtuning, ако не бъркам един приятел си прави Каптивата при тях. Ще го питам.
Видях ти колата онзи ден в една уличка близо до Семинарията. 2 дена беше там ако не се лъжа И моята кола трябва да я подаря просто..ако смъкна още цената, за това ще я карам за сега и така.
Видях ти колата онзи ден в една уличка близо до Семинарията. 2 дена беше там ако не се лъжа И моята кола трябва да я подаря просто..ако смъкна още цената, за това ще я карам за сега и така.
Дам,там живеят майка ми и баша ми,аз им бях взел Доблото за 2 дни,затова висеше там. Никви подаръци на никой,по-добре след 1-2 години за по малко пари,отколкото сега
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Еми такъв е пазара в момента. За жалост е така от 2 години някъде. Всеки продава, а няма купувачи, няма хора с кеш. Добре изглеждаше Алфата междудругото, in good condition. Тези JRTuning не съм ги чувал, но сайта изглежда добре. Цените са солени обаче, може би са добри.
Коментар