След като Януари месец колата седя 2 дена в АИ за почукването при въртене волана на дясно без да видят какъвто и да е проблем (единия ден дори не го бяха репродуцирали) и след като ме увериха че всичко е нормално, днес отново им я оставих и за 2 часа успяха да локализират проблема. Звука идвал от накрайник на кормилната рейка, в резултат на което ще ми сменят цялата рейка! Уживели!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
rotdot
Sev написа:добре дошъл в клуба :D кое мига?показанията с километрите ли?това обикновено показва някаква грешка по CAN шинатанищо няма да и стане да пробваш с проксито, но ще ти трябва пълната версия на FESemzo написа:@rotdot - поръчай си ЕЛМ кабел и ще спре да мига Wink
Коментар
-
rotdot написа:Sev написа:добре дошъл в клуба :D кое мига?показанията с километрите ли?това обикновено показва някаква грешка по CAN шинатанищо няма да и стане да пробваш с проксито, но ще ти трябва пълната версия на FESemzo написа:@rotdot - поръчай си ЕЛМ кабел и ще спре да мига WinkFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Братлета,с колко ключа и какви се продава като ново Бравото,и естествено с колко карти-една за имото и една за радиото нали Сори за тъпия въпрос,ама на една обява ми се видя че го дават с 2 ключа,обаче единия е обикновен незгъваем...........та затова питам,не съм запознат при Браво как седят нещатаFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Kuku написа:Мами, ако има някакво значение, Грандето ми го дадоха по същия начин - един сгъваем ключ, един сервизен ключ (като старовремските) и код-карта за не-знам-си какво. А стереото е само с код и го пише в книжката за управление на кас’тофонаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Kuku написа:Мами, ако има някакво значение, Грандето ми го дадоха по същия начин - един сгъваем ключ, един сервизен ключ (като старовремските) и код-карта за не-знам-си какво. А стереото е само с код и го пише в книжката за управление на кас’тофонаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
някой по-нагоре каза за Еко - аз имам обратните наблюдения, макар и не от 100 октана, какъвто там не съм зареждал. Понеже всеки ден карам един и същ маршрут и от месеци карам на включен на дисплея среден разход, та вече имам добри наблюдения. Горе долу от големите всички ми дават еднакво градско 10.7-11 когато няма трафик изцепки за маршрут от центъра до лозенец и обратно. Като сложа от Еко и задължително е литър отгоре. За това спрях там. От високооктановите - с V-power ми пада малко разхода, така че като има промоция за отстъпка срещу смарт точки сипвам, иначе не знам дали си струва. Това са цифри за студените месеци разбира се, лятото пада.Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Еми в момента, ако щете вярвайте, но на борда ми показва 9.5л/100. Това е само градско. Не съм карал в задръствания, не са ми такива маршрутите, но си е добре, ако дори е близо до истината.Колата върви с 1 ключ сгъваем с аларма, 1 обикновен без копчета и 1 карта. Нищо друго.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Еми в момента, ако щете вярвайте, но на борда ми показва 9.5л/100. Това е само градско. Не съм карал в задръствания, не са ми такива маршрутите, но си е добре, ако дори е близо до истината.Колата върви с 1 ключ сгъваем с аларма, 1 обикновен без копчета и 1 карта. Нищо друго.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Nocturne) написа:Еми в момента, ако щете вярвайте, но на борда ми показва 9.5л/100. Това е само градско. Не съм карал в задръствания, не са ми такива маршрутите, но си е добре, ако дори е близо до истината.Колата върви с 1 ключ сгъваем с аларма, 1 обикновен без копчета и 1 карта. Нищо друго.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар