Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ми ще смениш компанията в такъв случайможе да не видят някоя щета и ще ти я платят и те :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

lyubohar написа:
      Съмнявам се, че застрахователят ми ще иска да ми плаща каквото и да е вече :D
      Защо си се притеснил толкова за 4 щети, аз имах също 4-5 минимум и сега съм пак на Булинс и нямам дори завишаване на премията. Имаше такава възможност, но в крайна сметка ми сключиха новата застраховка на нормална цена. Всички щети ми бяха само за боя, няма огъвания нали, но последната щета беше с заменяне на задния стоп с чисто нов Пребоядисал съм половината кола с щети, за да няма драскотини, педант съм. Но имам още неща, сега с новата полица ще ги оправям и тях
      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Тия ще ги взривя вече... Това е последното възлагателно за Фиат...Цял ден ми затварят на гсм-а и стационарния, а на летището ми казват, че проблема си бил мой, че не мога да се свържа с другия сервиз...Днес нямах време, но утре следобед...

Коментар

Обмислям покупката на нова кола и се чудя дали да не заменя старото ми Браво с едно ново. За съжаление няма никакви цени и нива на оборудване на сайта на Фиат. Много лош маркетинг според мен. Честно казано малко ме разочароваха. Та ако може някой да даде някаква информация приблизително колко би ми излязло FIAT BRAVO 1,4 T-Jet 16V 150 к.с. или FIAT BRAVO 2,0 Multijet 165 к.с. най-високо ниво на оборудване и кое е то? Има ли други екстри, които се поръчват отделно от него или при това ниво всичко е включено в цената? (Искам да имам повечето глезотийки) Знам, че е индивидуално, но ако колата я има в наличност дали има опции за отстъпки? А сервизът как е? То е ясно, че ще се ходи на място и ще покарам преди да се насоча, но за другите марки, към които съм се насочила поне мога да се ориентирам от сайта, докато за Бравото не, а ми се иска да се информирам приблизително. И понеже предполагам вече има доста собственици на тази кола, ако може да споделят доволни ли са от нея след по-дългата експлоатация

Коментар

No_Name написа:
            Обмислям покупката на нова кола и се чудя дали да не заменя старото ми Браво с едно ново. За съжаление няма никакви цени и нива на оборудване на сайта на Фиат. Много лош маркетинг според мен. Честно казано малко ме разочароваха. Та ако може някой да даде някаква информация приблизително колко би ми излязло FIAT BRAVO 1,4 T-Jet 16V 150 к.с. или FIAT BRAVO 2,0 Multijet 165 к.с. най-високо ниво на оборудване и кое е то? Има ли други екстри, които се поръчват отделно от него или при това ниво всичко е включено в цената? (Искам да имам повечето глезотийки) Знам, че е индивидуално, но ако колата я има в наличност дали има опции за отстъпки? А сервизът как е? То е ясно, че ще се ходи на място и ще покарам преди да се насоча, но за другите марки, към които съм се насочила поне мога да се ориентирам от сайта, докато за Бравото не, а ми се иска да се информирам приблизително. И понеже предполагам вече има доста собственици на тази кола, ако може да споделят доволни ли са от нея след по-дългата експлоатация
            И аз сериозно се бях замислил преди 2 год.,ма в карйан сметка реших друго,та по въпроса,за бензините незнам,май имаше някакви промоции на залежали коли по едно време,иначе за дизела си спомням,че беше около 38-39 хилки,ниво на оборудване Спорт/мисля че то е най-високото/,ама беше със стария 1.9 Мжет 150 коня,обче не вярвам новия да е много по скъп.Най добре се разходи до там,да видиш какво имат на склад,може пък да си харесаш нещо,и да го вземеш на доста по-ниска цена
            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
            Ventura garage

Коментар

vital написа:
              Тия ще ги взривя вече... Това е последното възлагателно за Фиат...Цял ден ми затварят на гсм-а и стационарния, а на летището ми казват, че проблема си бил мой, че не мога да се свържа с другия сервиз...Днес нямах време, но утре следобед...
              Бате бегай си взимай възлагателното,подмени го при застрахователите,и бегай в Рок енд Рола,кажи че те пращаме от Вентура
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Ventura garage

Коментар

Аз не мога да ги отзвъня :D Ти искаш да си го взимам :D Утре ще влезна с колата в офиса им :DА и утре стават 30дни от както го взех, а по новите правила на Уника имам 30дни за да го дам в сервиза... Не ми се занимава и с тях(още половин ден...)...Нямам никакви оплаквания към качеството на работата(служебните са боядисвани много), просто обслужването е под всякаква критика...

Коментар

No_Name написа:
                  Обмислям покупката на нова кола и се чудя дали да не заменя старото ми Браво с едно ново. За съжаление няма никакви цени и нива на оборудване на сайта на Фиат.
                  колата като качество е без коментар - няма грешкацените ги има малко по-назад в темата, но пак ги качвамв първия sheet са цените, във втория са опциите - може и да не са актуални вечемогат да се вземат сериозни отстъпки, особено за коли на склад - но не знам в момента какво иматпочти сигурно има един 150 Спорт, който го продават за нов...но според колеги от форума е каран...цената е около 27 000иначе ако решиш да взимаш - препоръчвам ти 1,4 МултиЕър...върви като бензин, гори като дизел :D от 165 дизела няма смисъл - прекалено е скъп, освен ако няма нещо на складв сервиза има подобрение и се справят добребояджиите са проблемни, но никой не те кара да ги ползваш ако ти се наложиhttp://www.2shared.com/document/Tlr6...avo_Euro5.html
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

No_Name написа:
                    Предлагам ти моята , колата няма грешка, просто си търся друг тип такава. За сервиза-моето мнение е по скоро отрицателно , но Фиат в днешно време правят страхотни коли, за двигателите просто е излишно да говорим. И дизела и бензина са страхотни и никога няма да те подведат. Ходовата част е много здрава, издържа дори на нашите пътища, а возията е на средно ниво. Даже за тази здравина возията си е направо супер.
                    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

vital написа:
                      Аз не мога да ги отзвъня :D Ти искаш да си го взимам :D Утре ще влезна с колата в офиса им :DА и утре стават 30дни от както го взех, а по новите правила на Уника имам 30дни за да го дам в сервиза... Не ми се занимава и с тях(още половин ден...)...Нямам никакви оплаквания към качеството на работата(служебните са боядисвани много), просто обслужването е под всякаква критика...
                      А Уника ли каза,Рок енд Рола бачкат с тях най-много и с ДЗИ/аз заради тях се преместих в ДЗИ,сега напролет ще я пребоядисваме почти цялата/
                      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                      Ventura garage

Коментар

No_Name, разходи се до шоурума и хвърли едно око на колата изложена там (ако още е там) - ’1.4 Т-Жет Спорт’ 150к.с. - за 27’000 я отнасяш без да се замисляш.Според мен можеш да изврънкаш и безплатно каско първата година, примерно Аз ходих да я гледам с blagun и НИЕ смятаме, че колата е карана, НО няма как да знаем със сигурност, а и все пак получаваш 2/3 години гаранция за нея.За кола с поръчка няма смисъл, защото няма отстъпка.До голяма степен от дизеловите модели с високо оборудване също няма много смисъл, защото са значително по-скъпи от бензиновите и се обезсмисля икономията на гориво в последствие Аз бих ти препоръчал, когато се разходиш до шоурума да метнеш едно око на ’Алфа Ромео Жулиета’ и да поразпиташ вариантите за нея

Коментар

No_Name написа:
                          разгледай темата, всички са много доволни от колите си, качеството е перфектноповечето сме с 150кс , но сега новият мултиеър би трябвало да е много по-добър двигател, така че ако можеш взимай него - разходът е доста по-нисък (по принцип бравото си харчи доволно, все пак 150 кс не могат да се захранват от изпарения)високото оборудване е два вида - sport и emotion. и двете включват всички основни глезотийки, от алуминиеви джанти , през климатроници, до esp. основните разлики са - спорт има 17 цола джанти , няколко декоративни елемента с по-спортно излъчване, a emotion- хромирани елементи в екстериора. emotion също има парктроник и круз контрол, аз лично заради тези три неща избрах emotion. Допълнително имам само отопление на седалките - безценно зимата Моята беше по поръчка и въпреки това имаше голяма отстъпка, но това беше преди 3 години, сега не знам какви са им промоциитеСервизът е ок, аз съм доволен (на летището), но щетите са невероятна трагедия... Преди със Стилото ходих на ботевградско шосе в софия ауто, сега с бравото мислех, че заради специфичния цвят най-добре да ходя в АИ - три пъти бех и трите пъти ми скъсаха нервите до крайност
                          Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

интерено, сега гледам ценовата листа и примерно кожен волан и скоростен лост пише само за Спорт, пък аз го имам
                            Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Не е вярно, че няма отстъпка при поръчка - на мен ми направиха, но пък и аз им взех здравето :D

Коментар

То реално МОЖЕ да се направи отстъпка, но първоначалния отговор винаги е, че за поръчки няма отстъпка.Иначе ако се изсипем в шоурума 5-6 човека с коли от тях, естествено, че ще направят хубава отстъпка, ама първоначално е ’ако мине номера’

Коментар

Working...
                                X