ми ще смениш компанията в такъв случайможе да не видят някоя щета и ще ти я платят и те :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:Съмнявам се, че застрахователят ми ще иска да ми плаща каквото и да е вече :DGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Обмислям покупката на нова кола и се чудя дали да не заменя старото ми Браво с едно ново. За съжаление няма никакви цени и нива на оборудване на сайта на Фиат. Много лош маркетинг според мен. Честно казано малко ме разочароваха. Та ако може някой да даде някаква информация приблизително колко би ми излязло FIAT BRAVO 1,4 T-Jet 16V 150 к.с. или FIAT BRAVO 2,0 Multijet 165 к.с. най-високо ниво на оборудване и кое е то? Има ли други екстри, които се поръчват отделно от него или при това ниво всичко е включено в цената? (Искам да имам повечето глезотийки) Знам, че е индивидуално, но ако колата я има в наличност дали има опции за отстъпки? А сервизът как е? То е ясно, че ще се ходи на място и ще покарам преди да се насоча, но за другите марки, към които съм се насочила поне мога да се ориентирам от сайта, докато за Бравото не, а ми се иска да се информирам приблизително. И понеже предполагам вече има доста собственици на тази кола, ако може да споделят доволни ли са от нея след по-дългата експлоатация
Коментар
-
No_Name написа:Обмислям покупката на нова кола и се чудя дали да не заменя старото ми Браво с едно ново. За съжаление няма никакви цени и нива на оборудване на сайта на Фиат. Много лош маркетинг според мен. Честно казано малко ме разочароваха. Та ако може някой да даде някаква информация приблизително колко би ми излязло FIAT BRAVO 1,4 T-Jet 16V 150 к.с. или FIAT BRAVO 2,0 Multijet 165 к.с. най-високо ниво на оборудване и кое е то? Има ли други екстри, които се поръчват отделно от него или при това ниво всичко е включено в цената? (Искам да имам повечето глезотийки) Знам, че е индивидуално, но ако колата я има в наличност дали има опции за отстъпки? А сервизът как е? То е ясно, че ще се ходи на място и ще покарам преди да се насоча, но за другите марки, към които съм се насочила поне мога да се ориентирам от сайта, докато за Бравото не, а ми се иска да се информирам приблизително. И понеже предполагам вече има доста собственици на тази кола, ако може да споделят доволни ли са от нея след по-дългата експлоатацияFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
vital написа:Тия ще ги взривя вече... Това е последното възлагателно за Фиат...Цял ден ми затварят на гсм-а и стационарния, а на летището ми казват, че проблема си бил мой, че не мога да се свържа с другия сервиз...Днес нямах време, но утре следобед...Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Аз не мога да ги отзвъня :D Ти искаш да си го взимам :D Утре ще влезна с колата в офиса им :DА и утре стават 30дни от както го взех, а по новите правила на Уника имам 30дни за да го дам в сервиза... Не ми се занимава и с тях(още половин ден...)...Нямам никакви оплаквания към качеството на работата(служебните са боядисвани много), просто обслужването е под всякаква критика...
Коментар
-
No_Name написа:Обмислям покупката на нова кола и се чудя дали да не заменя старото ми Браво с едно ново. За съжаление няма никакви цени и нива на оборудване на сайта на Фиат.
Коментар
-
No_Name написа:Обмислям покупката на нова кола и се чудя дали да не заменя старото ми Браво с едно ново. За съжаление няма никакви цени и нива на оборудване на сайта на Фиат. Много лош маркетинг според мен. Честно казано малко ме разочароваха. Та ако може някой да даде някаква информация приблизително колко би ми излязло FIAT BRAVO 1,4 T-Jet 16V 150 к.с. или FIAT BRAVO 2,0 Multijet 165 к.с. най-високо ниво на оборудване и кое е то? Има ли други екстри, които се поръчват отделно от него или при това ниво всичко е включено в цената? (Искам да имам повечето глезотийки) Знам, че е индивидуално, но ако колата я има в наличност дали има опции за отстъпки? А сервизът как е? То е ясно, че ще се ходи на място и ще покарам преди да се насоча, но за другите марки, към които съм се насочила поне мога да се ориентирам от сайта, докато за Бравото не, а ми се иска да се информирам приблизително. И понеже предполагам вече има доста собственици на тази кола, ако може да споделят доволни ли са от нея след по-дългата експлоатацияGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
vital написа:Аз не мога да ги отзвъня :D Ти искаш да си го взимам :D Утре ще влезна с колата в офиса им :DА и утре стават 30дни от както го взех, а по новите правила на Уника имам 30дни за да го дам в сервиза... Не ми се занимава и с тях(още половин ден...)...Нямам никакви оплаквания към качеството на работата(служебните са боядисвани много), просто обслужването е под всякаква критика...Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
No_Name, разходи се до шоурума и хвърли едно око на колата изложена там (ако още е там) - ’1.4 Т-Жет Спорт’ 150к.с. - за 27’000 я отнасяш без да се замисляш.Според мен можеш да изврънкаш и безплатно каско първата година, примерно Аз ходих да я гледам с blagun и НИЕ смятаме, че колата е карана, НО няма как да знаем със сигурност, а и все пак получаваш 2/3 години гаранция за нея.За кола с поръчка няма смисъл, защото няма отстъпка.До голяма степен от дизеловите модели с високо оборудване също няма много смисъл, защото са значително по-скъпи от бензиновите и се обезсмисля икономията на гориво в последствие Аз бих ти препоръчал, когато се разходиш до шоурума да метнеш едно око на ’Алфа Ромео Жулиета’ и да поразпиташ вариантите за нея
Коментар
-
No_Name написа:Обмислям покупката на нова кола и се чудя дали да не заменя старото ми Браво с едно ново. За съжаление няма никакви цени и нива на оборудване на сайта на Фиат. Много лош маркетинг според мен. Честно казано малко ме разочароваха. Та ако може някой да даде някаква информация приблизително колко би ми излязло FIAT BRAVO 1,4 T-Jet 16V 150 к.с. или FIAT BRAVO 2,0 Multijet 165 к.с. най-високо ниво на оборудване и кое е то? Има ли други екстри, които се поръчват отделно от него или при това ниво всичко е включено в цената? (Искам да имам повечето глезотийки) Знам, че е индивидуално, но ако колата я има в наличност дали има опции за отстъпки? А сервизът как е? То е ясно, че ще се ходи на място и ще покарам преди да се насоча, но за другите марки, към които съм се насочила поне мога да се ориентирам от сайта, докато за Бравото не, а ми се иска да се информирам приблизително. И понеже предполагам вече има доста собственици на тази кола, ако може да споделят доволни ли са от нея след по-дългата експлоатацияFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар