Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е този имамдобре че успял да ми поръча кората :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Както винаги къртят :DОтзвънях пак, дадоха ми гсм-а на този, който го замества и той ми вдига и ми казва: "В среща съм, ще ви звънна по-късно..." и ми затвори То ще ми изтече възлагателното докато успея изобщо да се свържа с тях да ми кажат дали ми е дошла частта :D

Коментар

странни хоравсе са по срещивсе за заетиа после се оплакват - нямаме никва работа :D

Коментар

какви пари ти беше кората? че да се подготвям отсега за напролет - няма начин да е здрава след тази зима

Коментар

няма какво да се готвишзастрахователя я плаща :D иначе е около 150 лева оригиналнатано има едни полски или унгарски бяха - 40 лева като за нас, без отстъпка са около 70

Коментар

ОФФ:Сев, дали да не направиш нова тема за модела, че гледам тая тъкмо стана 240 страници и да се заключи на кръглото число Не съм наясно, дали се товари нещо по форума от толкова голяма тема - това е идеята ми.Ако няма проблем да е толкова голяма нека си остане

Коментар

админите да кажатмисля, че технически не е проблемно да е толкова голяма

Коментар

Nocturne) написа:
                  Mury написа:
                  Батки,ако някой иска да му спра зумера за колана,да заповяда,токущо го спрях на мойта и съм много доволен.Мога обаче само на Браво и на 500,на Гранде немога
                  Във Вентура ли ще стане операцията?
                  Aми няма как,цената ще е символична -2,3,5 леа,кой колкото реши,хахахахахахахахахаха
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                  Ventura garage

Коментар

Kuku написа:
                    Mury написа:
                    Батки,ако някой иска да му спра зумера за колана,да заповяда,токущо го спрях на мойта и съм много доволен.Мога обаче само на Браво и на 500,на Гранде немога
                    Мерси - ще го приема като заяждане
                    Майка,аз не съм виновен,че Грандето е със стария модел боди комп
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Ventura garage

Коментар

Момчета,дано не прозвучи като реклама,но мога силно да ви препоръчам един бояджииски сервиз,момчетата са ми приятелни и работят много качествено.Голям плюс е,че работят с 90 % от застрахователите,и нещата стават лесно.Сервиза се казва Рок енд Рол и се намира на Симеоновско шоде 34
                      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                      Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                        Момчета,дано не прозвучи като реклама,но мога силно да ви препоръчам един бояджииски сервиз,момчетата са ми приятелни и работят много качествено.Голям плюс е,че работят с 90 % от застрахователите,и нещата стават лесно.Сервиза се казва Рок енд Рол и се намира на Симеоновско шоде 34
                        Ще го имам в предвид при щета.5лв. нищо не е, ама Орландовци ми е сигурно на 40мин път от нас това е проблема. Ще видя кога ще мога да дойда.
                        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Еее, що не се сетих да ви звънна във Вентура за препоръка. Симеоновско ми е на 5мин Тия ще ми скъсат нервите, тоя заетия на срещата не благоволи да ми се обади, звъннах му пак и ми затвори...На летището(там си оставих възлагателното) ми казаха да се оправям с тия долу(щетите)...Безобразни са...П.С Nocturne), заслужава си да се вдигнеш до тях, супер пичове са, по-добре малко задръстване, отколкото да се занимаваш с идиоти в някой друг сервиз.

Коментар

Sev написа:
                            няма какво да се готвишзастрахователя я плаща :D иначе е около 150 лева оригиналнатано има едни полски или унгарски бяха - 40 лева като за нас, без отстъпка са около 70
                            Съмнявам се, че застрахователят ми ще иска да ми плаща каквото и да е вече :D По-добре да съм подготвен ;PИначе този сервиз бих го посетил само заради името - няма начин да не са пичове момчетата

Коментар

че ти за кората ще ги тормозиш по следващата полица :D

Коментар

която - ако я има - ще ми е на такава цена, че пак ще съм си платил колата :D

Коментар

Working...
                                X