е този имамдобре че успял да ми поръча кората :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Nocturne) написа:Mury написа:Батки,ако някой иска да му спра зумера за колана,да заповяда,токущо го спрях на мойта и съм много доволен.Мога обаче само на Браво и на 500,на Гранде немога-2,3,5 леа,кой колкото реши,хахахахахахахахахаха
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Kuku написа:Mury написа:Батки,ако някой иска да му спра зумера за колана,да заповяда,токущо го спрях на мойта и съм много доволен.Мога обаче само на Браво и на 500,на Гранде немогаFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Момчета,дано не прозвучи като реклама,но мога силно да ви препоръчам един бояджииски сервиз,момчетата са ми приятелни и работят много качествено.Голям плюс е,че работят с 90 % от застрахователите,и нещата стават лесно.Сервиза се казва Рок енд Рол и се намира на Симеоновско шоде 34Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Момчета,дано не прозвучи като реклама,но мога силно да ви препоръчам един бояджииски сервиз,момчетата са ми приятелни и работят много качествено.Голям плюс е,че работят с 90 % от застрахователите,и нещата стават лесно.Сервиза се казва Рок енд Рол и се намира на Симеоновско шоде 34. Ще видя кога ще мога да дойда.
Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Еее, що не се сетих да ви звънна във Вентура за препоръка. Симеоновско ми е на 5минТия ще ми скъсат нервите, тоя заетия на срещата не благоволи да ми се обади, звъннах му пак и ми затвори...На летището(там си оставих възлагателното) ми казаха да се оправям с тия долу(щетите)...Безобразни са...П.С Nocturne), заслужава си да се вдигнеш до тях, супер пичове са, по-добре малко задръстване, отколкото да се занимаваш с идиоти в някой друг сервиз.
Коментар
-
Sev написа:няма какво да се готвишзастрахователя я плаща :D иначе е около 150 лева оригиналнатано има едни полски или унгарски бяха - 40 лева като за нас, без отстъпка са около 70
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар