Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За да е за 2години трябва да се отиде няколко дни преди да изтече предишния.

Коментар

точноако срокът на предния е минал - 1 годинаако отидете преди срока - 2 години
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

А цената наистина е променена. Миналата година закарах колата на сестра ми и беше 26лв. Иначе никога не чакам да изтече прегледа.
        Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

vital написа:
          Техническия доколкото знам е единствено със срок месец/година. Къде има конкретна дата на изтичане лол? Вие да не броите датата на която сте го направили предишния път по описа (протокола) за прегледа? На картончето, което ти трябва за пред куките няма конкретна дата.
          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

има и дата закона е спорен , но за да важи 2 години трябва да отидеш преди тази дата

Коментар

Sev написа:
              има и дата закона е спорен , но за да важи 2 години трябва да отидеш преди тази дата
              В случая не става ли въпрос за датата на регистрация?И на мен ми предстои скоро първи преглед след източане на 3те години и ми е интересно къде е вписана въпросната дата?
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

на задната страна на картончетоби трябвало да съвпада с датата на регистрация

Коментар

Nocturne) написа:
                  vital написа:
                  Техническия доколкото знам е единствено със срок месец/година. Къде има конкретна дата на изтичане лол? Вие да не броите датата на която сте го направили предишния път по описа (протокола) за прегледа? На картончето, което ти трябва за пред куките няма конкретна дата.
                  Има дата естествено,както каза Сев отзад на картончето
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                  Ventura garage

Коментар

Днес беше ужасен ден...Закъсах в една канавка и трябваше да ме теглят...От влизане и излизане мокетът под краката ми подгизна много и сега се чудя как да го изсуша и дали няма да почне да гние нещо отдолу. За капак пак ми изгоря бушон за същия ксенон - явно нещо баластът не е наред, щом гърми два пъти за няколко месеца...П.С. На моето картонче няма дата, има само отпред...

Коментар

И на моето картонче няма дата. Отзад дори няма място за дата, но отпред има, само че като са го правили не са написали датата, седи празно.Е Любо аз вчера на нашия паркинг закъсах много лошо и 40мин поне нямаше излизане. След като с бутане и гребла не стана, един съсед взе от някъде една кирка и разбихме леда под едното колело някакси и излезнах. Тая зима ни разби

Коментар

на моето имаше дата с мокър печатзначи гледате датата на регистрация на колата

Коментар

Цена за свещи NGK IKR9F8 иридиеви за 1.4 120/150 от АИ - 21.80лв/бр.Edit: В официалния вносител за България - Ауто Хелп ги нямат...може би там цената щеше да е по-добра.

Коментар

не, нямаспециално за тези свещи съм го писал и друг път - цената на АИ е много добравиж ако беше член на клуба щеше да ги вземеш с 25% отстъпка :D

Коментар

На мойто картонче пък има,ма явно щото и е 3-и преглед вече,от тази година съм всяка година на преглед......................
                              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                              Ventura garage

Коментар

След поредното закоремване в квартала и нужда от бутане от солидна бригада, сериозно обмислям есента да продам сегашния размер Нокиан и да взема по високи гуми. Тва направо не се търпи Колко ли над сегашните 205/55/16 могат да влезнат?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X