За да е за 2години трябва да се отиде няколко дни преди да изтече предишния.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vital написа:За да е за 2години трябва да се отиде няколко дни преди да изтече предишния.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Sev написа:има и дата закона е спорен , но за да важи 2 години трябва да отидеш преди тази датаlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Nocturne) написа:vital написа:За да е за 2години трябва да се отиде няколко дни преди да изтече предишния.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Днес беше ужасен ден...Закъсах в една канавка и трябваше да ме теглят...От влизане и излизане мокетът под краката ми подгизна много и сега се чудя как да го изсуша и дали няма да почне да гние нещо отдолу. За капак пак ми изгоря бушон за същия ксенон - явно нещо баластът не е наред, щом гърми два пъти за няколко месеца...П.С. На моето картонче няма дата, има само отпред...
Коментар
-
И на моето картонче няма дата. Отзад дори няма място за дата, но отпред има, само че като са го правили не са написали датата, седи празно.Е Любо аз вчера на нашия паркинг закъсах много лошо и 40мин поне нямаше излизане. След като с бутане и гребла не стана, един съсед взе от някъде една кирка и разбихме леда под едното колело някакси и излезнах. Тая зима ни разбиGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар