Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами нормално я карам :D явно са твърдички, защото и в UK форума нещата са подобнидай да те правим член на клуба, че вече явно се започва поддръжка по колатапоне да ползваш отстъпки, включително и във Вентура
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Надявам се че поне още 1 година няма да има сериозни проблеми,зада използувам сериозни отстъпки.След година сигурно ще съм собственик на нов автомобил може и да не италянка,така че благодаря за предложението,за сега се въздържам.

Коментар

Galfer по принцип е лидер, т.е. накладките явно са си добри.Интересно, че аз на 40’000км. смених накладките заедно с дисковете, но може на Гранде Пунто да са друга марка или аз да съм ги ползвал по-интензивно

Коментар

Стига бе Кире кви са тея дискове дето ги сменяш на тея км.,мойта сега е на 85 000 км. с вторите си накладки и дискове за смяна,демек следващите накладки заедно с дискове.85 000 е добро постижение за дисковете,като се има предвид килограмите на колата,но виж съединителя много рано се предаде,явно повечкото въртящ момент си казва думата..........
          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
          Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
          Ventura garage

Коментар

Вече с нов термостат,няма проблеми със достигането на работна температура. :D Благодарности на Вентура.

Коментар

Mury написа:
              Стига бе Кире кви са тея дискове дето ги сменяш на тея км.,мойта сега е на 85 000 км. с вторите си накладки и дискове за смяна,демек следващите накладки заедно с дискове.85 000 е добро постижение за дисковете,като се има предвид килограмите на колата,но виж съединителя много рано се предаде,явно повечкото въртящ момент си казва думата..........
              Оригиналните доскове и накладки от завода, баце

Коментар

пак за спирачкитесега гледах сервизното ръководстводават максимално износване на дисковете 2ммкоето означава, че с тази твърдост на накладките при смяната им ще се сменят и дисковетедобре са го изчислили цени за комплект накладки+дискове според производителя и мотора - от 130 до 400 лева (500 при керамични накладки)

Коментар

Днес слагах зимните джанти (и гуми), при което се загледах в накладките - предните са на най-малко 50%, задните на около 70%. Дисковете са с минимало износване - отпред има едва доловим ръб, отзад са като нови. Явно карането е определящо - в момента съм на 35000 км, 99% извънградско.
                  Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                  Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                  Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                  Ex: Brava 1.6 1997
                  Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Sev написа:
                    май не можете ще са със щампа на FIATа и като ги сваля ще е късно вече, ще съм взел нови...търси бушон, ти знаеш :D
                    Ще е късно за теб, но няма да е късно за нас Нищо му няма на реотана, заблудил съм се.

Коментар

и без това такива накладки трудно ще намериш, освен в АИняма страшно :D ...може да има друга причина за свиренето - прах или други боклуцикакто каза Pecho, мазането с грес от външната страна помага...трябва да видя дали не мога да ги пръсна при свалена гума

Коментар

Не знам за накладките, но моите дискове имат много бразди по тях...Предполагам е нормално?Сложих зимните гуми вчера, сцеплението е...друга бира, направо стана страшно положението И с тоя студен въздух...В момента TMC китът е на най-високата настройка (искам да започне пак да свири турбото и да я заведа в АИ), и колата започна да се отделя от земята А, и разходът ми скочи, но пък как я карам последните два месеца...Edit: В една гумаджийница продават оригинални 17" джанти за ФИАТ. Страхотни са - като двуцветните на Бравото (тоест пак двуцветни), но с още по-добра шарка според мен. Не питах за цена, но ако някой си търси - да ми пише и ще обясня къде са.

Коментар

Ама 4х98 или за Гранде 4х100 ?Че аз вместо да боядисвам мойте 17-ки, може направо да ги заменя

Коментар

Добър въпрос, но аз съм с 4х100 в момента, не е голяма грижа Не знам честно казано, не са от Браво със сигурност, така че по-скоро ще са 4х100.

Коментар

афтърмаркет галфер се намира в александър аутонапоследък обаче ате доста често преопаковат галфер с ОЕМ качество

Коментар

гледах ги миналата седмицацените са неадекватно ниски за качеството което се очаква

Коментар

Working...
                                X