ами нормално я карам :D явно са твърдички, защото и в UK форума нещата са подобнидай да те правим член на клуба, че вече явно се започва поддръжка по колатапоне да ползваш отстъпки, включително и във Вентура
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Стига бе Кире кви са тея дискове дето ги сменяш на тея км.,мойта сега е на 85 000 км. с вторите си накладки и дискове за смяна,демек следващите накладки заедно с дискове.85 000 е добро постижение за дисковете,като се има предвид килограмите на колата,но виж съединителя много рано се предаде,явно повечкото въртящ момент си казва думата..........Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Стига бе Кире кви са тея дискове дето ги сменяш на тея км.,мойта сега е на 85 000 км. с вторите си накладки и дискове за смяна,демек следващите накладки заедно с дискове.85 000 е добро постижение за дисковете,като се има предвид килограмите на колата,но виж съединителя много рано се предаде,явно повечкото въртящ момент си казва думата..........
Коментар
-
пак за спирачкитесега гледах сервизното ръководстводават максимално износване на дисковете 2ммкоето означава, че с тази твърдост на накладките при смяната им ще се сменят и дисковетедобре са го изчислилицени за комплект накладки+дискове според производителя и мотора - от 130 до 400 лева (500 при керамични накладки)
Коментар
-
Днес слагах зимните джанти (и гуми), при което се загледах в накладките - предните са на най-малко 50%, задните на около 70%. Дисковете са с минимало износване - отпред има едва доловим ръб, отзад са като нови. Явно карането е определящо - в момента съм на 35000 км, 99% извънградско.
Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Не знам за накладките, но моите дискове имат много бразди по тях...Предполагам е нормално?Сложих зимните гуми вчера, сцеплението е...друга бира, направо стана страшно положениетоИ с тоя студен въздух...В момента TMC китът е на най-високата настройка (искам да започне пак да свири турбото и да я заведа в АИ), и колата започна да се отделя от земята
А, и разходът ми скочи, но пък как я карам последните два месеца...Edit: В една гумаджийница продават оригинални 17" джанти за ФИАТ. Страхотни са - като двуцветните на Бравото (тоест пак двуцветни), но с още по-добра шарка според мен. Не питах за цена, но ако някой си търси - да ми пише и ще обясня къде са.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар