Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ходих, гледах, отказах....

Коментар

Кво стана?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

lyubohar написа:
        Saab-ът беше сравнително стар и голям (9000), беше си унизително отвсякъде, но просто не мога да тръгвам като хората, аз я усещам колата как буквално се "задавя", все едно е на ръчна...Не я изчаквам да се развърти хубаво, но пък тогава идва проблемът със сцеплението...Хубави гуми, окачване и малко тренировки и ще лети Аз не се заяждам с пича с Мегана, само се закачам - сигурен съм, че колата му е много добра, даже Меган RS ми е от любимите купета (това вече е секси!) Едит: за А5 - не, най-малките са 1,8 TFSI и 2,0 TFSI. Нагоре вече става страшно, но аудито беше с един от тези двата мотора...
        Спокойно, и аз чувствам същото, все едно колата е на ръчна. Като подам газ вместо да тръгне, предницата се вдига, а задницата я чувстваш супер тежка и отлепя бавно, след 1-2 секунди вече ръмжи и влиза в големи обороти, и иска 2ра, обаче и там не може да се развърти плавно и чак на 3та поема големия въртящ момент, спира да ходи настрани, носа се забива напред и се понася стремглаво напред Обаче да ти кажа аз в последно време карам на 50% от възможностите и и Спорт почти не включвам. Доста бавно и разумно карам през по-голямата част от времето. Има много камери, пешеходни пътеки... просто в София няма къде. А като я карам до 3000 оборота определено разликата в разхода на гориво се усеща. Ръчкам ли я, харчи като луда!
        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Ако Сааба е стар и тежък 9000, който вози като лодка и те е бил е срам да )За А5 щом сте проверили-ок Аз лично харесвам само А3-ката и с радост бих си взел едно S3 4x4 за 10 хилки xD

Коментар

Не искам да приемате мнението ми за чиста монета, защото аз не мога да знам реално, какво, как и защо..... но СПОРЕД МЕН колата е карана - може да е малко, но е карана Има окисления по двигателя и скоростната кутия, както и прахоляк по ъглите на коша, а хем е измит. Спирачните дискове имат следи от износване, шофьоркста седалка, педалите и особено опората за отпочиване на левия крак - също!Емо (Blagun) забеляза и забележки по предния капак от пилешко аки-бакенце, както и леко зажулване 1-2см. в основата на десния праг, където се поставя крика.Най-най-най-малкото нещо е, че колата НЕ мирише на ново, за разлика от абсолютно всички други коли в шоурума Може да си внушавам, но някак си И приказките на продавача (на който така и не разбрах името) малко ме разубедиха - "излизала е на един-два тест-драйва до летището, обаче с не повече от 70км/ч, че е много мощна... само на слънчево и сухо време е изкарвана..... стояла на склад не повече от 6 месеца и после само в шоурума.... имахме такива наши, за служебни, черни и бордо.... " а сега изведнъж имат намалени такива, черни и бордо, като това е последната останала.... Ясно, че колата не е на 20’000км., но не е и на 20км., както ми бе представена ДА, гаранцията важи с пълна сила - 3 години или 150’000км., гумите са ДОТ-08, волан, скоростен лост, всичко изглежда като ново и може би аз съм прекалено претенциозен, но щом веднъж вече знам, че е престояла и съм видял забележките, не мисля да купувам....

Коментар

И аз бих се отказал на твое място - след като очевидно те лъжат, някак си меракът отива на кино...

Коментар

Жалко, дано попаднеш на нещо, което ти хареса повече...Аз преди 2-3седмици бях в сервиза и естествено разгледах всички коли наоколо докато ми оправят колата, съответно и въпросното Браво го разглеждах, изобщо не ми беше направило впечатление да има нещо нередно, но и просто убивах време. Отделно бяха казали на моя човек в Еврохолд, че биха му я дали като за негов човек. Но при такива неща(ако ги забележа) и аз бих се усъмнил, кой каквото иска да ми говори. Жалко за разочарованието, много добре знам колко е неприятно като си се настроил... Кики, може ли да те помоля да кажеш с няколко думи за "обратното изкупуване" на твоята кола(мисълта ми е изплатена ли ти е колата или имаш още вноски), че малко съм в размисли по тоя въпрос. Ако преценяваш на лс, мерси.

Коментар

lyubohar написа:
                  И аз бих се отказал на твое място - след като очевидно те лъжат, някак си меракът отива на кино...
                  Точно така е! И на мен ми стана неприятно от факта, че се опитват да минат другарчето ми....Колата е добра! Спор няма! НО не е на 20км.!!!
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Вижте, не ме разбирайте погрешно - колата много ми харесва, но при тези обстоятелства, как мога да знам, че утре няма да изкочи нещо по-сериозно?!Дори да приемем, че аз съм много капризен и претенциозен, че се вглеждам във всяка точка и брънка, ако оставим на страна всичко, което по една или друга причина за мен е съмнително, но на други хора не би направило впечатление, то (ПИТАМ АЗ) как се е получило износването на дисковете?Да оставим всичко друго - много от нещата аз ги виждам, защото търся забележки по колата (търся телето под вола), но по принцип те не са абсолютно никакъв проблем..... ОБАЧЕ, как се появиха следи по тия дискове за 20км.???

Коментар

Витал, забравих да ти отговоря Колата ми е напълно изплатена, не дължа абсолютно нищо на ’Уникредит Лизинг’, даже днес си записах час за другата седмица за прехвърляне на собствеността.По принцип ’Уникредит’ вече нямат практиката от близкото минало да изкупуват автомобилите на клиентите си, явно защото са посъбрали доста :DЗа сметка на това Добри ми предложи ’Ауто Италия’ да изкупи мойта кола, но не съм разпитвал нищо повече, т.е. не съм наясно нито с процедурата, нито с реалното оценяване на автомобила, нито с нищо....

Коментар

Ясно мерси! Мисля си да заменя Cross-а с нещо съвсем различно и затова питам, но аз имам още доста лизинг :DИначе не го мисли Бравото, може да изкочи някоя перфектна Q4 :P

Коментар

Честно казано, на път съм изобщо да се откажа от смяна на колата - платил съм каско, гражданска и преглед до Октомври 2012г. (1000лв.), обслужил съм я генерално (ремъци, ролки, масла, филтри, свещи и т.н., 460лв.) преди 800км., с втори комплект джанти (500лв.), има стерео за 1300лв. и допълнителна изолация за още 80лв., спортния филтър беше към 130лв. май..... все неща, които така или иначе съм направил вече, но никой няма да ги оцени, което означава, че ако някой реши да ми даде за колата 10’000лв. то реално я купува за по-малко от 7’000лв. и една година само ще се вози без да пипне нищо

Коментар

Меганът е красив отвън и двигателят не е лош, но откъм интериор бравото е друго измерение! По качествени материали и по приятен дизайн какви екстри има не знам ама направо ме побъркват коли които имат пет вида аларми че си забравил да изслючиш фаровете вместо като извадиш ключа просто фаровете сами да се изключват
                            Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Kuku написа:
                              Вижте, не ме разбирайте погрешно - колата много ми харесва, но при тези обстоятелства, как мога да знам, че утре няма да изкочи нещо по-сериозно?!Дори да приемем, че аз съм много капризен и претенциозен, че се вглеждам във всяка точка и брънка, ако оставим на страна всичко, което по една или друга причина за мен е съмнително, но на други хора не би направило впечатление, то (ПИТАМ АЗ) как се е получило износването на дисковете?Да оставим всичко друго - много от нещата аз ги виждам, защото търся забележки по колата (търся телето под вола), но по принцип те не са абсолютно никакъв проблем..... ОБАЧЕ, как се появиха следи по тия дискове за 20км.???
                              Ти искаш да вземеш за 27 000 Спорт със 150 и всичко да е на 6+ ли? Еми ако беше ЧИСТО НОВО нямаше да е такава цената, ти взимаш Топ оборудване почти на цената на Primo. А и цялата ти идея да си сменяш колата при положение че си налял маса пари в твоето Пунто, пари които за жалост не се вазвръщат и в тая криза няма как да и вземеш добри пари, си е безмислено. Не каза все пак на колко КМ е колата, на таблото какво пише? Не била на 20 000, но не и на 20, има ли значение какво ти казват, на таблото не си ли пише?Едва ли са и превъртяли километража

Коментар

За съжаление не можах да видя, какво пише на таблото, защото акумулатора бил паднал.... Нямаше ток дори да светне дисплея или да се отвори багажника, за да видя субвуфера Според продавача е на "към 20-тина километра", за това и аз споменах точно тази цифра.

Коментар

Working...
                                X