Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blagun написа:
    Кики, преди година и половина правих тест драйв на едно такова, ама не съм сигурен дали е същото..... Ако е то, не се притеснявай, не е толкова застояло.... аз го разтърках яко
    За чисто ново го дават.... ама то не е трудно де

Коментар

Не виждам какво може да му има. Виж си личните

Коментар

взимайцената е уникалнанищо му нямасменят маслото и тръгваш да се возиш
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Да ти продам Мегана - същите екстри като Бравото, само 6 месеца е по-стар, на 50К км, 130 дизелови кончета, слагаш му чип и си ти.А и гори доста по-малко от 2 литрова бензинка.П.С. И цената е доста по-добра :D
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

То въпроса не е просто да си купя кола, а да заменя Пунтото за малко по-голяма /мощна/ и да продължа да изплащам новата.Ходих да гледам един Тезис за чиста замяна, ама малко неизгодно ми оцениха колата - 8000лв. Надявам се в Уникредит да са малко по-разбрани и да може да се преговаря за по-нормална оценка.

Коментар

Дори и 2 години да е залежала..цената е уникална. Няма според мен какво да му мислиш. Моята са я карали и издевателствали над нея една сурия хора и нищо и няма. А пък тази над която умуваш си е чисто нова, макар и произведена преди повече от 2 години. Ако не те притеснява факта, че Спорта закача на ПОЧТИ ВСЯКА неравност с ниската си предница-взимай. Предполагам и тази няма парктроник? Нито една истинска екстра не са и сложили от Фиат на уж топ оборудването.
              Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

и сега Любо ще каже, че парктроника не е за истинските мъже :D

Коментар

Аз да си кажа честно, също не виждам много смисъл от парктроник, на такива малки коли

Коментар

ооосъвсем друго епаркираш без да се замисляш

Коментар

Истинските мъже паркират без женски уреди - факт Иначе сериозно - цената наистина е супер, аз дадох с 10,000 отгоре за същата кола. Вярно с покрив за 2 бона, но без блу&ми, цвят и т.н. И аз не виждам какво ше й има като е стояла на едно място. Иначе не съм я мяркал самата кола, аз последния път даже не влизах в шоурума, щото моя дилър беше в сервиза и си побъбрихме там Това за ниската пердница ти е най-малкия проблем - закача се, но голяма работа. Моята я гледах вдигната във въздуха, отдолу е като нова, при все колко съм я закачал. Мога да кажа, че е доста добре защитена. Даже ще я смъкна още малко преди нова година. Основните недостатъци за мен са - висок разход (много зависи от маршрута), тясна отзад, заради твърдото окачване таблото поприскърцва от време на време. Това е, друго сериозно не се сещам...Ако искаш ела на следващата среща и ще ти я дам моята да я покараш да видиш дали ще се изкефиш. Sev, ще правим ли среща всъщност, или то мина времето?

Коментар

Lane Staley написа:
                        Да ти продам Мегана - същите екстри като Бравото, само 6 месеца е по-стар, на 50К км, 130 дизелови кончета, слагаш му чип и си ти.А и гори доста по-малко от 2 литрова бензинка.П.С. И цената е доста по-добра :D
                        Ама не е секси, по-бавен е и работи/звучи като трактор Нищо лично

Коментар

може и да направимно голям студ вече :D

Коментар

опитвам се да намеря добра статия за подобряване на сцеплението...тоест нещо като списък с неща, които могат да се направят, за да се подобри сцеплението с асфалта при предно предаване...за гумите - ясно, това е най-очевидното; вероятно ще сменя и пружините тази година и се надявам да няма толкова силно прехвърляне на тежестта назад...някой чел ли е нещо по-подробно и интересно по темата сцепление, за да се пообразовам и да видя какво още мога да направя?за срещата - ми ще седнем вътре, колко му е

Коментар

като се замисля...гуми и евентуално по-нисък център на тежестта - т.е. пружини

Коментар

добре, това ясно, но има и детайли...например - в зависимост от това дали колата има склонност да недозавива или презавива, отпред и отзад се слагат съответно по-меки/по-твърди пружини...и обратното...а и според мен пружините се сменят не само заради дължината им, но и заради твърдостта - тоест колкото са по-твърди, толкова по-малко тежест отива назад към задницата...поне аз така си го представям...точно ей тая теория ми липсва, макар че това четиво е доста добро!http://www.clarks-garage.com/shop-ma...15.htmсъщо - доколко помагат амортисьорите и има ли смисъл да се сменят с тази цел?

Коментар

Working...
                                X