Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

преди време бях писал за шум от спирачките...глух шум, подобен на притъпено стърженепосле разбрах че не е от тях и мислех че е от гумите или някоя главинаоказа се друго :D последния път като мих колата, наблегнах на предните спирачни апарати (колкото могат да се измият през джантите)и шумът изчезна
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И при мен има такъв шум. Забелязва се при ниска скорост до около 10-15км/ч. При натискане на спирачките изчезваше ли? А миенето само със струя ли го направи?
      Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

не, точно по това разбрах че не е от тях...поне не директно от триенетоявно има прах и разни други боклуци...при мен се чуваше нещо подобно на виене

Коментар

Вчера пак ми гледаха ходовата част понеже имам един гаден шум от много време. Казаха ми отново че всичко е здраво и че колата отдолу изглежда все едно сега излиза от завода. Което ме радва и за пореден път ме удивлява в тази кола. Но лошото е че шума остава, ще се примиря с него и така, тва да ми е проблема само занапред, евала на Фиат.
          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Пак ще ви се намеся в темата :DСмених ремъка, промоцията в момента е по-добра от 25те%, които имаме притежателите на карти на СФФБ. Излезе ми дори по-евтино от "гаражните" сервизи, в които проверих.След обслужването ми дадоха карта за 25% отстъпка за следващо посещение Много любезен приемчик(Миро), много съм доволен, реши ми и един друг проблем. До сега винаги ме е обслужвал другия, който винаги е малко кисел. Потресен съм от цената на термостат за 1.3 дизел - 230лв... Ще потърся от друго място...Малко информация, за тези които скоро не са ходили... Шоурумът е изместен в задната част на сградата до Opel/Chevrolet. Като "изместен" е малко пресилено... По-точно наблъскан... Има по едно Седичи, 500, Браво и Жулиета... Всички с ниско ниво на оборудване, дори с тасове... "Магазина за резервни части" вече е в сервиза до приемната. "Тестови" имаше само едно служебно Punto Evo и Браво. Направо трагедия. Дано направят реорганизация по-скоро.Похвално е, че са успели да продадат стабилно количество New Doblo Cargo на метан на Софарма.

Коментар

Аз явно повече на киселия попадам, но и той е свестен като цяло.

Коментар

Nocturne) написа:
                Вчера пак ми гледаха ходовата част понеже имам един гаден шум от много време. Казаха ми отново че всичко е здраво и че колата отдолу изглежда все едно сега излиза от завода. Което ме радва и за пореден път ме удивлява в тази кола. Но лошото е че шума остава, ще се примиря с него и така, тва да ми е проблема само занапред, евала на Фиат.
                ignore му е майката с тая кола като чета и по другите форуми - колкото повече внимание й обръщаш, толкова повече грижи започва да създава

Коментар

lyubohar написа:
                  Nocturne) написа:
                  ignore му е майката с тая кола като чета и по другите форуми - колкото повече внимание й обръщаш, толкова повече грижи започва да създава
                  А, аз не че и обръщам внимание толкова, просто беше в сервиз по една щета и покрай нея исках да видя дали ще го намерят тоя шум, но за 2ри път я гледат и не го намериха. Иначе някой на морето ми беше сложил някакво лепило на капака и освен боя нищо друго не можеше да го оправи, неприятна работа...но вече е оправено.Абе Любо, твоята кола с power box-а и с тоя 99+ Racing лети ли по улиците какво прави предполагам да ))
                  Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

лети си, особено от 3та нагоре е страшна работа трябва да чекна пак един шум от турбото, който си го има от ден 1, но сега като е напънато повече и се чува по-силно...

Коментар

http://www.dnevnik.bg/pazari/compani..._novi/Това връзка с данните за продажби преди няколко страници
                      Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

преминават в сивия сектор :D

Коментар

Днес в Гараж Вентура смяна на 3 бр. ремъка (ангренажен,ослужващ и хидравлика + ролка), водна помпа и антифриз (3 литра) + почистване на дроселова клапа и двигателна диагностика. Цената на всичко това е само 396 лв. :D Супер доволен съм от отношението на целия екип!!

Коментар

ако беше член на клуба, щеше да е още по-евтино :D

Коментар

И при мен се получи шум ,който се усилва със скоростта и почти изчезва около 2500 оборота . По скоро е като жужене.На място ,при плавно подаване на газ до 4000 об. не се чува този шум .Мисля си за степмотор ,но щеше да шуми дори и на място.Не ми е останало време да отида в сервиза да ги събера всички умни тикви .
                              "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

колата ти няма стъпков мотор

Коментар

Working...
                                X