Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
-
Вчера ми се случи нещо доста странно. Сутринта беше много студено и бях пуснал парното на 26 градуса. Когато ми стана много топло и почнах да променям темпертурата, климатроникът изведнъж "откачи". Светнаха всички бутони едновременно, както и символите на дисплея. Спря да духа топло, изключи вентилатора и почна да си вкарва външния въздух. Изключих го и почна да показва 99 и 00 градуса съответно за шофьора и пасажера. Оправи се чак когато изгасих колата и пак я запалих. На някого случвало ли му се е подобно нещо?Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic
Коментар
-
То тука в Бургас ,пак някакви схеми .Колата я купих от "Автоцентър-Бургас" официален представител на марките Фиат,Алфа и т.н. Там беше и първото ми обслужване януари .Сложиха ми Кастрол и Бош филтри (защото така искал вносителя). Обаче от май месец в Бургас представители на Фиат са Ауто Италия и сега си имаме два сервиза )))Но сега в АИ всичко е по каталог и дори ги наблюдавах от приемната как работят и как се почесват ))))"Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
тук май трябва да има коли над 3 години закупени като нови в БГстава въпрос за годишния технически прегледпо закон първият важи 3 години, на 3-тата година се прави преглед който важи 2 годинии след това на всяка годинатака ли се случва реално или след 3-тата година я карат година за година?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар