Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

боята във флакончето ти изглежда по-тъмна нали :D и аз имам същотопърво тествай на на друго място - примерно от вътрешната страна на багажникапърво боя, чакаш да изсъхне час два и после лак...при мен е нещо менте цялата история...лака е калпавколата като се измие 3-4 пъти и мястото потъмнява - лака стои мек и набит с прах, сякаш не се е втвърдил достатъчно
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

mb написа:
      Колеги в какво състояние са ви воланите (кожата)? Защото моя за 3 години и половина и 58к. км. е в трагично състояние. Знаете ли дали се претапицира и дали се сваля волана при тази операция?
      моят има проблем само в най-горната частпояви се в началото на лятото, но засега няма напредък :D иначе волана може да се претапицира, но трябва да се свалидругия варинт е да си купиш нов от ebay, обикновен или отново с кожа

Коментар

Ужас най- много ме е страх от демонтажа на волана.

Коментар

започвам да систематизирам инфото от темата - стана много страницинещата ще бъдат тук - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=78655...има линк към темата в подписа ми

Коментар

Sev написа:
            ...с парктроника колата се паркира на доста по-тесни местагорещо го препоръчвамзаедно с ксенона това са може би най-полезните мои "доработки" по колата :D
            Мммм, все ми се струва, че ’газта’ е мааaалко по-полезната екстра :D

Коментар

е, тя е от финансова полза :D

Коментар

Sev написа:
                започвам да систематизирам инфото от темата - стана много страницинещата ще бъдат тук - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=78655...има линк към темата в подписа ми
                дай да помагам с нещо, какво да направя?

Коментар

давай идеи какво да включааз имам необходимото инфо

Коментар

ами FAQ секция би била полезна, нещо подобно на в британския форум?

Коментар

по-скоро ръководствата

Коментар

Sev написа:
                        боята във флакончето ти изглежда по-тъмна нали :D и аз имам същотопърво тествай на на друго място - примерно от вътрешната страна на багажникапърво боя, чакаш да изсъхне час два и после лак...при мен е нещо менте цялата история...лака е калпавколата като се измие 3-4 пъти и мястото потъмнява - лака стои мек и набит с прах, сякаш не се е втвърдил достатъчно
                        ами не-просто по-тъмна, ами много различна като нюанс. Моят цвят е много силен металик, по принцип има много силен отблясък и синьото на слънце от един ъгъл си изглежда даже лилаво. А тази е едно убито синьо... може би лакът прави ефекта, или са объркали производството нещо
                        Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

не вярвам да са го сбъркали :D но все пак пробвай някъде другадеили на лист хартия и после го наложи до боята

Коментар

Sev написа:
                            малко инфо от международния форум:Браво няма да има наследникпрез 2013 ще бъде пуснат нов модел от типа на Нисан Кашкай
                            Прикачени файлове

Коментар

не вярвам, че фиат няма да имат кола в този сегмент... вярно че с джулиета са конкуренти и много подобни, но все пак това е третият най-силен сегмент на фиат традиционно... пък дали ще се казва браво е друг въпрос аз не разбирам защо не направиха едно купе версия на това браво - дизайнът му е перфектен за двувратка и щеше да се продава много добре, както стилото преди, както меган купе сега и т.н.
                              Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Ти искаш ли догодина някой като те пита "каква кола имаш" да отговаряш "старото Браво", или "предпоследното Браво" И да се дразниш, че вече не ти е последен модел колата По-добре да няма наследник Така ще се покефим още някоя и друга година поне

Коментар

Working...
                                X